ANNONS

PARMESANPOTATIS MED BLÅBÄRSMAJONNÄS & BRYNT SMÖR

/

Hej igen!

Idag lagade jag lunch här hemma och kan lova att detta blir en riktig höjdare. Sååå gott så man smäller av typ! Du kan äta det som det är eller så äter du det till kyckling eller kött av något slag.

PARMESANPOTATIS MED BLÅBÄRSMAJONNÄS MED BRYNT SMÖR

1 kg potatis

2 msk olivolja

1 tsk salt

50 g riven parmesan

BLÅBÄRSMAJONNÄS:

2 msk äkta smör

1 dl majonnäs

2 msk frysta blåbär

Gör såhär:

1) Tvätta potatisen ordentligt. Dela den på mitten. Lägg på bakplåtspapper i en ugnsfast form. Ha på olivolja och salt. Skjuts in i mitten av ugnen på 225 grader i ca 30 min. Ha på riven parmesan så fort du tar ut potatisen.

2) Blåbärsmajonnäs: Smält smöret tills det är brynt. Låt svalna helt. Blanda i majonnäs och mosa blåbären och använd endast saften från dem. Blanda tills du har en härlig färg. Servera!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00