ANNONS

Lövbiffrullader i himmelsk sås

/

Hej igen!

Ikväll ska vi njuta av 2 olika rätter med lövbiff. Kunde inte bestämma mig för vilken jag skulle göra så jag gjorde båda. Haha… Här ska du få recept på en av dom. Blev så himmelens gott alltså. Går att äta till både kokt potatis och ris.

LÖVBIFFSRULLADER I HIMMELSK SÅS, 4 port (på bilden är det till 2 port)

8 stora lövbiffar

1/2 burk Bonjour vitlöksost

1 1/2 msk dijonsenap

Salt & peppar

Sås:

1 liten lök

2 msk kalvfond

2 msk tomatpure

2 tsk kinesisk soja

1 msk balsamvinäger

1 liten burk creme fraiche

2 1/2 dl grädde

Salt & peppar

Gör såhär:

1) Bred på dijonsenap på varje lövbiff. Lägg på en klick med vitlöksost. Rulla ihop till en rullad. Fäst med tandpetare eller en bit spaghetti.

2) Stek i rikligt med smör. Vänd dem försiktigt så det brynts ordentligt runtom. Ta ur pannan och ställ undan en stund.

3) Hacka löken och ha i den i stekskyn. Låt den mjukna. Ha i kalvfond, tomatpure, soja, balsamvinäger och salt & peppar. Häll i grädde och creme fraiche, blanda runt och lägg i rulladerna. Låt puttra på medelvärme i ca 10 min. Rör om då och då. Klipp persilja över och servera med ris.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00