Mysig Söndag

Godmorgon raringar!

Måndag är här igen, vi har en solig sådan så då känns det ju helt klart bättre även om helgen var snabbt förbi. Eftersom lördagen var en riktig regndag så fick Söndagen bli mer aktiv med promenad och utflykt. Fasen, jag får så sjukt dåligt samvete när man bara slappar en hel dag. Helt idiotiskt egentligen för alla behöver slappardagar ibland. Skulle kolla stegen vi tog igår på vår promenda och råkade se lördagens antal steg. 174 steg…. haha, då har man inte gått mycket hörrdudu.

Vi hade en solig promenad och det var faktiskt helt ljuvligt att få promenera en timma i solen.

Bild tagen i farten ute på promenaden igår. Alltså, solen kan verkligen förändra ett humör med 100%.

Igår besökte jag de här söta tjejerna! I många år var dom med och ställde ut när vi hade vardagslyx. De har alltid gjort så mycket fina grejer alltså! Igår hade dom massor med fint i form av kransar och andra mysiga julpynt. Är du sugen på att besöka dom du med så finns dom på BLÅKLINTSGATAN 22 och har öppet som du ser på svarta tavlan däruppe. Allt var utomhus, de såg också till att det inte var för mycket folk på innergården. Så det kändes väldigt tryggt.

Helena var också där med sin foodtruck så då köpte jag en supergod sallad hos henne. Resten av familjen åt hamburgare och dom tyckte hamburgaren var såååå god!

Jag kom med hem med världens finaste krans. Detta måste vara den finaste kransen jag någonsin ägt, nu ska den hängas på dörren bara.

Kolla in armeringshjärtana då? Dom ska jag linda in belysning i nu så de kommer lysa så fint i mörkret. Dom är riktigt rejäla och långa. Stod och höll i en först men sen var jag tvungen att ta med den lilla också. Så fina tillsammans!

Vi åkte förbi stan och såg att de fått upp den fina julbelysningen mellan husen. Älskar’t!

Här hemma pågår för tillfället lite pyssel med dessa glasvaser och hyacinter. Ska ha i lite jord och sen blir det julbelysning också. Ska leta efter kottar som jag kan ha i också. Så fint! Varje jul måste jag få pyssla lite, snacka om att man får en helt annan känsla då.

Men först kaffe och jobb här vid datorn. Jag är överhopad idag. Har 3 samarbeten som ska in samma dag så idag är det mycket att göra.

Vi hörs sen!

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
3 years ago

Åh så fint med hyacinter!! Var har du köpt den låga glaskrukan?

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
3 years ago

Tack! 😍 Den är från IKEA.

Nästa inlägg

Potatistoppar med ost, Oxfilé och balsamsås

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x