Jag är kär!

Ja men det är jag verkligen. Nu pratar jag inte om själslig kärlek utan om materiell kärlek. Jag har nämligen gått och blivit kär i allvar i min mikrovågsugn. På riktigt alltså. Det känns som jag ser ut som den där emoijin med hjärtögon när jag tittar på min nya mikro. Haha…

Ja men låt mig bara berätta om 2 saker som får mig att dåna av fullkomligt. Eller förresten 3. För den jäkeln är snygg också, ser inte ut som en tråkig mikrovågsugn utan en snygg ståtlig ugn faktiskt. Den är dessutom lika stor. Ja men Gud, planerar du nytt kök eller att uppdatera maskinparken därhemma så kan jag ifrån djupet av mitt hjärta rekommendera den här. Spelar ingen roll att det är ett samarbete, hade jag fått välja hade jag absolut valt den här!

Nu har jag testat den ordentligt kan man säga. Först så var de ju de där härliga krispiga potatisarna som testades. På ynka 12 minuter har man krispiga potatishalvor till köttbiten och bearnaisesåsen. 12 minuter!

Ja men magiskt är bara förnamnet! De här med löjrom och smetana på blev liksom löjligt goda.

Nu har jag bakat i den! JAJEMENSAN! BAKAT! Det blev dessutom hur bra som helst. Jag fick liksom gnugga mig i ögonen. ”Är det sant det här?” sa jag högt för mig själv där i köket, jag önskar jag hade filmat mig själv! 😂

Här stod jag och väntade spänt utanför mikrovågsugnen, såg att det började bubbla uppepå så det såg lovande ut.

Öppnade mikrovågsugnen och tammetusan! Där hade vi en perfekt kladdkaka. Tog tången (som följer med) och löft ut kakan och var sådär galet ivrig att få titta in i den. Hur blev den, rinner den bara eller är det verkligen en kaka?

En heeeeeelt perfekt kladdkaka! Alltså, emoiji-ansiktet med hjärtögon brast nästan ut till den skrattande emojin. Alltså kan det här verkligen vara sant? Det är det! Helt sant! Det tog 7 min så hade jag en perfekt kladdkaka.

Nästa grej att prova ut var hur det skulle gå att tina köttfärs? Ja men det måste vara det ultimata testet för en mikrovågsugn. En rejäl bit med köttfärs. Skulle den bli sådär tillagad och brun i kanterna? Det blir ju av någon anledning ALLTID min köttfärs när jag tinar den i mikron.

Här har ni den djupfrysta köttfärsen. Den väger ca 800 gr.

Valde 6:th sense funktionen där allt är inprogrammerat per automatik. Jag behöver bara veta vad det väger och knattra in det så löser den upptiningen till perfektion.

Men alltsåååå….. upptinad till perfektion. Typ som när man köpte den. Jag är i chock tammetusan! Inget brunt tillagat någonstans på köttfärsen. Bara mjukt och klart att sätta igång med matlagningen.

Det finns en hel drös med finesser kvar på den här härligheten och jag har bara börjat lära mig allt kul. Ser fram emot att bli en riktig fena på den här apparaten alltså.

Vill ni läsa mer om den här mikrovågsugnen kan ni göra det HÄR!

Kram Nina

58
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 7595.jpg

Nästa inlägg

Mysig Söndag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x