Mina parfymfavoriter

Innehåller annonlänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon raringar!

Idag är det ÄNTLIGEN Fredag. Så himla härligt med helgen framför sig. Jag sov hela eftermiddagen och sen var jag vaken och sen sov jag på kvällen igen. Kaos! Haha…. kan inte göra annat än skratta åt mig själv. Tony säger det ändå så bra jämt när jag deppar ihop över att jag sover så knasigt. Men Nina, vi har levt såhär alltid. I snart 17 år har vintrarna varit såhär och vad gör väl det?” Han har såklart rätt, det bästa är att gilla läget och sova när kroppen vill sova.

Ni är flera som påmint mig om det där parfyminlägget som jag lovade er. Om min parfym-park. Den börjar bli gedigen och nu har jag hittat rätt i dofter som jag verkligen gillar. Dessa kan du önska dig i julklapp t ex eller varför inte köpa som julklapp till dig själv?

Här nedan har du mina TOPP 4 alla kategorier. Dessa 4 får mitt hjärta att klappa lite extra och många att fråga vad det är för god parfym jag har på mig.

YSL // Narciso Rodrigues // Jimmy Chop // Lady Million

Helt magiska dofter alla 4 på sina olika sätt. Narciso Rodrigues har jag mycket till vardags och också Lady Million. De andra 2 är lite mer tunga och något som kanske passar bäst kvällstid. Dessa 4 är mina stora favoriter och jag hoppas att de aldrig slutar med dessa dofter! Så fantastiska på alla sätt.

Bottega Veneta // Dolce Gabbana // Hugo Boss // Britney Spears // Calvin Klein

Bottega Veneta, Dolce Gabbana och Euphoria är kvällsdofter. Alla superhärliga! Boss och Britney är fräscha vardagsdofter. Varje gång jag har Hugo Boss på mig så frågar Tony vad jag har för god parfym. Den är superfräsch!

Rhianna // Chloé // Vera Wang // Naomi Campbell

Rihanna och Chloe är stora favoriter. Helt olika varandra men så goda båda två. Rhianna lite mystisk och chloe superfräsch, doftar lite som man just duschat. Vera Wang var en superduper positiv överraskning och Naomi känns som en negligeklädd kvinna med strutstofflor.

Japp, det var mina parfymfavoriter. Jag är väldigt ombytlig av mig och måste byta ofta så jag inte tröttnar. Har man några att välja på så kan man jonglera runt med flera dofter. Det krångligaste är nog när jag känner en doft på en tröja och tycker att den är sååå god och jag vill ha samma och jag inte alls vet vilken jag hade på mig….haha, parfym på en tröja kan nästan kännas annorlunda ibland ju. Jaja, dagens i-landsproblem. Haha…

Nu ska jag göra frukost till mig själv. Sen går jag nog ut och går en liten runda. Brukar gå innan frukost men är alldeles för hungrig för att vänta med det till efter. Ikväll kör vi live igen, mer om det i ett senare inlägg idag.

Ha nu en superfin fredag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

36
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
3 years ago

Mysig live ikväll! Önskar nåt med räkor typ skagenröra nån gång 😀

Nästa inlägg

Saftig saffranskaka med kokostosca

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x