Mysiga Julklappstips!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Interflora, Vinoteket, Box Experience

Hej igen!

Ja men nu ska du få finfina tips på julklappar som du kan beställa. Antingen till någon annan eller till dig själv. Jag tycker man köper alldeles för lite julklappar till sig själv faktiskt. 😅 I år ska jag köpa någon julklapp till mig, ska bara finurla ut något riktigt bra, har faktiskt en lista som jag skrivit. Jag tycker jag är värd det, har jobbat så jäkla hårt i flera månader nu så då kan man få ge sig själv en liten klapp på axeln för det. ❤️

VINPRENUMATION

Ja men hur trevligt? Jag blir alldeles stissig så bra present detta måste vara? Helst till någon som är intresserad av vin eller kanske håller på att fylla någon form av härligt vinställ eller kanske en vinkällare? Du köper kanske en box till att börja med, sen kan den som får det välja om dom vill fortsätta eller inte.

Man får en box varje månad, man kan när som helst avboka det eller bara avboka just den månaden, alltså ingen bindningstid. Vinerna i varje box är noga utvalda av vinexperter och man kan välja om man vill ha vitt, rött eller blandat i sin box. Du får allt levererat till dörren utan fraktavgift.

Du kan välja rött/vitt eller blandat som sagt och också vilken prisklass vinpaketet ska hålla. HÄR hittar du all info.

BOKA DIREKT PRESENTKORT

Men hur bra? Har ni sett att numera kan man också boka hemstädning på Boka Direkt? HÄR kan du köpa presentkort, detta måste ju vara ett presentkort som uppskattas till 100%.

UPPLEVELSEJULKLAPPjust nu 30% rabatt på allt.

Varför inte njuta av en härlig brunch för 2 på Fåfängan i Sthlm?

Vi har varit där och ätit och det är helt magiskt med utsikten och restaurangen ligger så fint där på höjden. Rekommenderas verkligen!

Finns massor med härligt att välja på! Klicka in HÄR för att se alla mysiga paket som finns.

BLOMPRENUMERARION – glasvas på köpet

Detta är något som ligger på ”Julklappslistan till mig”. Ni vet ju hur mycket jag älskar färska blommor och kör hårt med fredagsbukett. Finns det något härligare än en fräsch blombukett på bordet på fredagen när man har helgen framför sig? Nej, jag skulle inte tro det va? Sååå härligt!

Nu kan man köpa en blomprenumeration. Man kan välja om man vill ha den varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden.

Du väljer hur stor den ska vara och vilken stil du vill ha på den. Man kan avboka när man vill, både för alltid eller bara enstaka buketter. Kanske ska man åka bort en vecka och känner att man inte behöver ha en bukett just den veckan. Buketten körs till din dörr så bara att öppna dörren, öppna blompaketet och tjoffa med i vattnet och njuta. Sååååå härligt! HÄR hittar du all info om prenumerationen.

Vill du inte prenumerera så är det ju lika härligt att bara beställa en bukett till sig själv eller varför inte massa julfint som finns nu. Kolla in HÄR!

Hoppas du fick några fina tips här!

Kram Nina

64
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Saffranskrans med vaniljkräm

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x