Julklappsjakten är startad

Inlägget innehåller reklam

Godmorgon eller go’förmiddag!

Äntligen har min julklappsjakt börjat, jag tillhör inte kategorin ”klar i oktober med julklapparna” människorna. Jag börjar aldrig tidigare än December och jag börjar ge upp hoppet om att jag ens kommer kunna göra det. Nångång. Haha…. men, nu har jag i alla fall börjat.

En person i min närhet som älskar Bobby Oduncus produkter kommer bli väldigt glad! Måste nästan se till att dom ses för den här personen är nog världens bästa kund som basunerar ut till hela världen om hur fantastiskt allt till håret är som Bobby tar fram.

Det HÄR LYXPAKETET ska slås in i fint papper alldeles strax. Den här personen använder inget annat och är sååå nöjd med dessa produkter så det ska bli så kul att få ge bort. Jättebra pris på det nu förresten.

Tony frågade mig häromdagen vad jag önskade mig? Jag önskar mig ett fint halsband eller fina örhängen. Jag vill ha ett halsband som man alltid kan ha på sig. Jag hade ett halsband förut som alltid satt på men efter jag opererade mig för 100 år sedan försvann det och sedan dess har jag inte haft halsband som alltid sitter på på mig.

Jag har kikat lite på Emma Israelssons halsband. Hur fina? Jag älskar hennes smycken! HÄR hittar ni alla hennes smycken.

Ett annat märke jag älskar är Caroline Svedbom. Jag har ju både örhängen och armband ifrån hennes märke, fått det i present av både mamma & pappa och Tony. Äääälskar. Alltså, så mycket snyggt! Har inte samlat färdigt, så kan man ju säga! HÄR hittar ni dom smyckena.

Aja, man får se vad som dyker upp i lilla presenten för det har jag ju kallt räknat med. Haha….

Vad köper ni kvinnor till era partners? Jag skulle gärna vilja ha lite tips. Tipsar ni här så kan jag tipsa vidare sen.

Hörs lite senare!

Kram Nina

48
Subscribe
Notify of
guest

19 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
3 years ago

Jag har i år inhandlat detta till älsklingen. Blir spännande för oss alla tror jag 🙂
https://www.koksbryggeriet.se/sv/artiklar/deal-olbryggningskit-ipahhh-10-pack-flaskor-2.html

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
3 years ago

Bra tips! 👌🏻😍

Cissa
Cissa
3 years ago

Vi har också födelsedagsbarn i december (12 år imorgon) och jag brukar alltid vilja vara klar med födelsedag innan jag kan koncentrera mig på julklappar. Men då blir det lite ont om tid…

niiinis
niiinis
Reply to  Cissa
3 years ago

Exakt så blir det, vi kör fullt fokus Milos födelsedag innan vi kan fokusera jul känns det som. Men som du säger, det blir lite ont om tid. 😬😬😬

Marie
Marie
3 years ago

Vad köper ni till Milo? Har en son som fyller 12 i januari och jag har sjuka problem att hitta något till honom. Tänkte att du har lite tips. 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
3 years ago

Samma problem här, tänkte jag skulle ge lite tips dock. Har några ess i rockärmen. Haha…. 😅

Kakka
Kakka
3 years ago

Egentligen ger vi inte varandra något men i år ska vi vara hemma bara vi två så då fick jag hitta på något lite snabbt, min man dricker mycket te så ett par nya temuggar fick det bli, passade även på att utöka samlingen av just Caroline Swedboms armband till mig själv, tack för en bra blogg

niiinis
niiinis
Reply to  Kakka
3 years ago

Smart då med te-muggar. Det är så mysigt att dricka ut extra fina! ❤️ Tack för du läser! 🥰

Therese
Therese
3 years ago

Så svårt med julklapp till sambon! Han vill bara ha sånt han behöver. I år får han ett nytt halster och så har jag chansat med en wok vi kan ha över elden, som komplement till muurikkan.

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

Bra tips! 👌🏻😍

Madde
Madde
3 years ago

En sous vide. Min sambo älskar att laga mat stackars mig…

niiinis
niiinis
Reply to  Madde
3 years ago

👌🏻😍

Jeanette
Jeanette
3 years ago

Tack tipsa gärna vidare. Sååå svårt att köpa till mannen. Trevlig kväll!

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
3 years ago

Det ska jag absolut! 👌🏻😍

Elin
Elin
3 years ago

Både förra året och i år så har det blivit en kalender med ”vuxenleksaker”. Saker har vi båda så det räcker och blir över. Detta blir ett spännande sätt att umgås tillsammans. Kalendern är väl egentligen till för december men vi drar ut på det under en större del av året. Supermysigt och lite härligt att veta att den finns där när man är som tröttast, mest stressad och kanske glömmer av varandra så som det kan vara ibland. Då ligger den där (under sängen) som en påminnelse om att det är viktigt att fortsätta bry sig om och upptäcka nya saker tillsammans. Väldigt uppskattat (av oss båda) både förra året och detta år! 😉

niiinis
niiinis
Reply to  Elin
3 years ago

Men Gud vilket bra tips! ❤️

Linda
Linda
3 years ago

Hej hej
Jag är då personen som är klar med klapparna typ i augusti….hatar att hålla på nov dec med att köpa saker, blir så stressad!! Dock blir det ju alltid något litet mer till varje person när det väl blir nov dec.. ..nu har jag vuxna barn så oftast är det nyttogrejjer…..typ kläder, möbler, inredning, presentkort…tråkigt tycker jag…men så är det ju!

Till mitt ex ( vi umgås idag som bästa vänner) har jag köpt en poster på Anfeild (Liverpools hemma arena)som typ är arkitektritade. .det är så jag är avis själv!sååå jäkla snygg, har nu som uppdrag från mig själv att göra hans lägenhet mysig , jag tog ju med mig ” mina” saker och det blevvtont och tråkigt…. Rätt roligt faktiskt!!

Ha en härlig lördag! Du är fantastisk!! ❤️
Kram Linda

Jenny
Jenny
3 years ago

Jag visste inte vad jag skulle köpa men det fick bli ett underställ. Tänkte att det passar för att han åker crossmoppe till jobbet och så funkar det ju också som myskläder 🙂 Mvh Jenny.

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
3 years ago

Så bra ju! 🥰

Nästa inlägg

Enklaste julgodiset

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x