ANNONS
Integritet på Tailsweep

Julklappsjakten är startad

/

Inlägget innehåller reklam

Godmorgon eller go’förmiddag!

Äntligen har min julklappsjakt börjat, jag tillhör inte kategorin ”klar i oktober med julklapparna” människorna. Jag börjar aldrig tidigare än December och jag börjar ge upp hoppet om att jag ens kommer kunna göra det. Nångång. Haha…. men, nu har jag i alla fall börjat.

En person i min närhet som älskar Bobby Oduncus produkter kommer bli väldigt glad! Måste nästan se till att dom ses för den här personen är nog världens bästa kund som basunerar ut till hela världen om hur fantastiskt allt till håret är som Bobby tar fram.

Det HÄR LYXPAKETETska slås in i fint papper alldeles strax. Den här personen använder inget annat och är sååå nöjd med dessa produkter så det ska bli så kul att få ge bort. Jättebra pris på det nu förresten.

Tony frågade mig häromdagen vad jag önskade mig? Jag önskar mig ett fint halsband eller fina örhängen. Jag vill ha ett halsband som man alltid kan ha på sig. Jag hade ett halsband förut som alltid satt på men efter jag opererade mig för 100 år sedan försvann det och sedan dess har jag inte haft halsband som alltid sitter på på mig.

Jag har kikat lite på Emma Israelssons halsband. Hur fina? Jag älskar hennes smycken! HÄR hittar ni alla hennes smycken.

Ett annat märke jag älskar är Caroline Svedbom. Jag har ju både örhängen och armband ifrån hennes märke, fått det i present av både mamma & pappa och Tony. Äääälskar. Alltså, så mycket snyggt! Har inte samlat färdigt, så kan man ju säga!HÄR hittar ni dom smyckena.

Aja, man får se vad som dyker upp i lilla presenten för det har jag ju kallt räknat med. Haha….

Vad köper ni kvinnor till era partners? Jag skulle gärna vilja ha lite tips. Tipsar ni här så kan jag tipsa vidare sen.

Hörs lite senare!

Kram Nina

19

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00