Julklappsjakten Àr startad

InlÀgget innehÄller reklam

Godmorgon eller go’förmiddag!

Äntligen har min julklappsjakt börjat, jag tillhör inte kategorin ”klar i oktober med julklapparna” mĂ€nniskorna. Jag börjar aldrig tidigare Ă€n December och jag börjar ge upp hoppet om att jag ens kommer kunna göra det. NĂ„ngĂ„ng. Haha…. men, nu har jag i alla fall börjat.

En person i min nÀrhet som Àlskar Bobby Oduncus produkter kommer bli vÀldigt glad! MÄste nÀstan se till att dom ses för den hÀr personen Àr nog vÀrldens bÀsta kund som basunerar ut till hela vÀrlden om hur fantastiskt allt till hÄret Àr som Bobby tar fram.

Det HÄR LYXPAKETET ska slĂ„s in i fint papper alldeles strax. Den hĂ€r personen anvĂ€nder inget annat och Ă€r sĂ„Ă„Ă„ nöjd med dessa produkter sĂ„ det ska bli sĂ„ kul att fĂ„ ge bort. JĂ€ttebra pris pĂ„ det nu förresten.

Tony frÄgade mig hÀromdagen vad jag önskade mig? Jag önskar mig ett fint halsband eller fina örhÀngen. Jag vill ha ett halsband som man alltid kan ha pÄ sig. Jag hade ett halsband förut som alltid satt pÄ men efter jag opererade mig för 100 Är sedan försvann det och sedan dess har jag inte haft halsband som alltid sitter pÄ pÄ mig.

Jag har kikat lite pĂ„ Emma Israelssons halsband. Hur fina? Jag Ă€lskar hennes smycken! HÄR hittar ni alla hennes smycken.

Ett annat mĂ€rke jag Ă€lskar Ă€r Caroline Svedbom. Jag har ju bĂ„de örhĂ€ngen och armband ifrĂ„n hennes mĂ€rke, fĂ„tt det i present av bĂ„de mamma & pappa och Tony. ÄÀÀÀlskar. AlltsĂ„, sĂ„ mycket snyggt! Har inte samlat fĂ€rdigt, sĂ„ kan man ju sĂ€ga! HÄR hittar ni dom smyckena.

Aja, man fĂ„r se vad som dyker upp i lilla presenten för det har jag ju kallt rĂ€knat med. Haha….

Vad köper ni kvinnor till era partners? Jag skulle gÀrna vilja ha lite tips. Tipsar ni hÀr sÄ kan jag tipsa vidare sen.

Hörs lite senare!

Kram Nina

48
Subscribe
Notify of
guest

19 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
3 years ago

Jag har i Ă„r inhandlat detta till Ă€lsklingen. Blir spĂ€nnande för oss alla tror jag 🙂
https://www.koksbryggeriet.se/sv/artiklar/deal-olbryggningskit-ipahhh-10-pack-flaskor-2.html

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
3 years ago

Bra tips! đŸ‘ŒđŸ»đŸ˜

Cissa
Cissa
3 years ago

Vi har ocksĂ„ födelsedagsbarn i december (12 Ă„r imorgon) och jag brukar alltid vilja vara klar med födelsedag innan jag kan koncentrera mig pĂ„ julklappar. Men dĂ„ blir det lite ont om tid…

niiinis
niiinis
Reply to  Cissa
3 years ago

Exakt sĂ„ blir det, vi kör fullt fokus Milos födelsedag innan vi kan fokusera jul kĂ€nns det som. Men som du sĂ€ger, det blir lite ont om tid. 😬😬😬

Marie
Marie
3 years ago

Vad köper ni till Milo? Har en son som fyller 12 i januari och jag har sjuka problem att hitta nĂ„got till honom. TĂ€nkte att du har lite tips. 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
3 years ago

Samma problem hĂ€r, tĂ€nkte jag skulle ge lite tips dock. Har nĂ„gra ess i rockĂ€rmen. Haha…. 😅

Kakka
Kakka
3 years ago

Egentligen ger vi inte varandra nÄgot men i Är ska vi vara hemma bara vi tvÄ sÄ dÄ fick jag hitta pÄ nÄgot lite snabbt, min man dricker mycket te sÄ ett par nya temuggar fick det bli, passade Àven pÄ att utöka samlingen av just Caroline Swedboms armband till mig sjÀlv, tack för en bra blogg

niiinis
niiinis
Reply to  Kakka
3 years ago

Smart dĂ„ med te-muggar. Det Ă€r sĂ„ mysigt att dricka ut extra fina! ❀ Tack för du lĂ€ser! đŸ„°

Therese
Therese
3 years ago

SÄ svÄrt med julklapp till sambon! Han vill bara ha sÄnt han behöver. I Är fÄr han ett nytt halster och sÄ har jag chansat med en wok vi kan ha över elden, som komplement till muurikkan.

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

Bra tips! đŸ‘ŒđŸ»đŸ˜

Madde
Madde
3 years ago

En sous vide. Min sambo Ă€lskar att laga mat stackars mig…

niiinis
niiinis
Reply to  Madde
3 years ago

đŸ‘ŒđŸ»đŸ˜

Jeanette
Jeanette
3 years ago

Tack tipsa gÀrna vidare. SÄÄÄ svÄrt att köpa till mannen. Trevlig kvÀll!

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
3 years ago

Det ska jag absolut! đŸ‘ŒđŸ»đŸ˜

Elin
Elin
3 years ago

BĂ„de förra Ă„ret och i Ă„r sĂ„ har det blivit en kalender med ”vuxenleksaker”. Saker har vi bĂ„da sĂ„ det rĂ€cker och blir över. Detta blir ett spĂ€nnande sĂ€tt att umgĂ„s tillsammans. Kalendern Ă€r vĂ€l egentligen till för december men vi drar ut pĂ„ det under en större del av Ă„ret. Supermysigt och lite hĂ€rligt att veta att den finns dĂ€r nĂ€r man Ă€r som tröttast, mest stressad och kanske glömmer av varandra sĂ„ som det kan vara ibland. DĂ„ ligger den dĂ€r (under sĂ€ngen) som en pĂ„minnelse om att det Ă€r viktigt att fortsĂ€tta bry sig om och upptĂ€cka nya saker tillsammans. VĂ€ldigt uppskattat (av oss bĂ„da) bĂ„de förra Ă„ret och detta Ă„r! 😉

niiinis
niiinis
Reply to  Elin
3 years ago

Men Gud vilket bra tips! ❀

Linda
Linda
3 years ago

Hej hej
Jag Ă€r dĂ„ personen som Ă€r klar med klapparna typ i augusti….hatar att hĂ„lla pĂ„ nov dec med att köpa saker, blir sĂ„ stressad!! Dock blir det ju alltid nĂ„got litet mer till varje person nĂ€r det vĂ€l blir nov dec.. ..nu har jag vuxna barn sĂ„ oftast Ă€r det nyttogrejjer…..typ klĂ€der, möbler, inredning, presentkort…trĂ„kigt tycker jag…men sĂ„ Ă€r det ju!

Till mitt ex ( vi umgĂ„s idag som bĂ€sta vĂ€nner) har jag köpt en poster pĂ„ Anfeild (Liverpools hemma arena)som typ Ă€r arkitektritade. .det Ă€r sĂ„ jag Ă€r avis sjĂ€lv!sĂ„Ă„Ă„ jĂ€kla snygg, har nu som uppdrag frĂ„n mig sjĂ€lv att göra hans lĂ€genhet mysig , jag tog ju med mig ” mina” saker och det blevvtont och trĂ„kigt…. RĂ€tt roligt faktiskt!!

Ha en hĂ€rlig lördag! Du Ă€r fantastisk!! ❀
Kram Linda

Jenny
Jenny
3 years ago

Jag visste inte vad jag skulle köpa men det fick bli ett understĂ€ll. TĂ€nkte att det passar för att han Ă„ker crossmoppe till jobbet och sĂ„ funkar det ju ocksĂ„ som mysklĂ€der 🙂 Mvh Jenny.

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
3 years ago

SĂ„ bra ju! đŸ„°

NÀsta inlÀgg

Enklaste julgodiset

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x