Julklappstips till teens


Innehåller annonslänkar genom reklam för Åhléns

Hej igen!

Jag får så många frågor om vad vi köper till Milo i julklapp, nu läser inte han min blogg så jag skulle kunna berätta men för att vara på den säkra sidan så berättar jag inte det. Dock så tänkte jag ge er lite hintar och tips på vad man kan köpa till ungdomar runt hans ålder, eller rättare sagt det jag vet att han och många av hans kompisar önskar sig. Kan också skvallra om att Åhléns bara idag har medlemspriser med 20% rabatt, så ska du hitta julklappar lite billigare priser så tipsar jag här nedan. Allt detta (plus massa mer på deras sida) är det alltså medlemspriser på bara idag!

Adidas tröja // Calvin Klein kalsonger // Peak Performance tröja // GANT tröja // Adidas jacka // Adidas byxa // Adidas Hoodie //Jean Paul Gaultier parfym // Hugo Boss deo // Urban Ears hörlurar // Peak Performance mössa

Ja i den här familjen har alla 3 barnen gått igenom ”märkeskläder” fasen. Det började vid 11-12-13 årsåldern och höll i sig ett bra tag. Dom blir påverkade av varandra i skolan såklart och det gäller bara att hänga med i svängarna, av erfarenhet så vet jag att det brukar vara som mest intensivt de här första åren, sen känns det som att de chillar lite i alla fall som den minsta här brukar säga.

Nu måste du skynda dig” hojtar jag.

Chiiiilllllaaaaa” får man till svar.

Ett tag var det också ”Relax dude” om jag blev irriterad över något. Haha…. inte så lätt att hålla sig för skratt de gångerna kan jag säga.

För övrigt så funkar ju olika spel om de spelar vill säga, här har det faktiskt inte önskats så mycket spel i år vilket jag är lite glad för. I år har vi också sagt att vi åt oss själva ska köpa massor med sällskapsspel. Vi älskar att spela spel och det kan ju vara hur trevligt som helst att göra på kvällarna.

Bezzerwizzer

Bezzerwizzer är ett kunskapsspel där både allmänbildning och taktik avgör vem som vinner.Frågorna är uppdelade på 20 olika kategorier och du kan själv påverka vilka frågor du ska få besvara.Under spelets gång får du även använda ditt taktiska sinne för att göra det svårare för dina motståndare. Du kan stjäla deras favoritkategorier eller vara en Bezzerwizzer som svarar på frågorna de inte klarar av själva.Men kom ihåg att de kan göra detsamma mot dig!

Img 8413.jpg

Speak Out (Det här spelet har vi, sååå kul!)

Speak Out får vänner och familj att skratta högt när man tillsammans får försöka säga olika fraser – samtidigt som man har en tandställning som spärrar upp munnen som gör det till en utmaning att att uttala orden. Skrattfesten fortsätter då de andra spelarna försöker att dechiffrera lagkamratens sluddriga svammel, där de måste lista ut vad som sägs för att vinna kortet i fråga. Laget med flest vunna kort i slutet av spelet vinner.

Img 8414 1.jpg

HINT (Det här har jag beställt, såååå kul spel!)

HINT är ett sällskapsspel där dina lagkamrater ska gissa vad det är du försöker förmedla. Under spelets gång kommer ni att rita, nynna, tala och göra charader om allt från ’Filmskurkar’ och ’Sånger om kyssar’ till ’Pizzafyllning’ och ’Länder som inte finns längre’. Dina lagkamrater måste vara uppmärksamma på vad du gör, för varje gång finns det en sak som de inte får gissa på. Mycket nöje när du tar reda på om dina vänner kan ta en HINT! Nominerat till Årets Vuxenspel 2015.

Ja det var lite härliga tips på julklappar till t ex unga killen. Kom ihåg att medlemspriserna bara gäller idag den 12/12 om du vill fynda till lite bättre priser.

Kram Nina

66
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lördagsmys

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x