Lördagsmys

Godmorgon vänner!

Ja jag har varit vaken en hel evighet som vanligt såhär års men äter inte frukost förrän nu. Sitter här vid TV:n och njuter av lite tända ljusmys. Familjen sover fortfarande och jag brukar alltid låta dom sova på helgerna.

Imorgon är det Lucia. Idag kl 16 kör jag och Tony en lite LUCIAVAKA-live på min Instagram. Vi ska göra en härlig Glögg-Sangria och 2 olika tilltugg till.

Vill du vara med så är detta de ingredienser du behöver, man kan självfallet bara titta också utan att behöva göra något alls. Det kommer bli smarrigt tror jag. Aldrig testat tidigare men det är lite det som är tjusningen ju. HÄR hittar du min Instagram.

Den här crockpoten har varit laddad sedan kl 06 i morse och kommer vara klar vid 11. Det är pulled Chicken som är i görningen. Sen blir det tortillabröd och diverse grönsaker till. Mums mums mums!

Önskar dig en riktigt härlig lördag (trots mörker och grått). Har du inget annat för dig så baka något gott eller laga någon riktigt god mat. Tänd massa ljus och spela lite spel kanske? Apropå spel, idag ska du då tips på lite julklappar till tonårspojkar och bl a sällskapsspel.

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
3 years ago

Jag vet ju att du förut förlängde dina fransar måste fråga hur längesen det var du slutade med det o ifall dina egna fransar hade tagit skada? Jag har förlängt mina läänge nu för jag tycker det är så skönt att vakna o nästan vara klar o se pigg ut! Men tänker att jag borde sluta om mina blir skadade sen tar det tid o kostar med. Men är så rädd att mina egna ska vara tunna skadade o superkorta så jag nästan kommer se sjuk ut..Hur var det för dig?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
3 years ago

Det var dom i början, de var både tunna och korta. Men det tog typ ett par månader så började dom återhämta sig igen. Väldigt ovant i början men så skönt nu. Jag använder lösfransar när jag vill ha lite extra schwong. 🥰 Jag började också äta selen i samband och det har hjälpt massor med all form av hårväxt. 🥰

Img 8362.jpg

Nästa inlägg

Julklappstips till HONOM

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x