ANNONS

I chock

/

Halloj på er!

Jag är nyss hemkommen från morgonpromenad. Så skönt även om vädret bjuder på ”Fifty Shades of Grey” för typ tredje veckan nu. Gud som jag längtar efter solen.

6C428B5D-50AF-4146-835F-CBACC1465C35

Nu har jag precis handlat all julmat på nätet som ska hämtas på måndag. Tänker att nu börjar det bli så sablans mycket folk i matvaruaffären så det var lika bra att handla allt redan nu så är det gjort. Idag när jag kom till ICA vid typ halv 8 tiden var det nästan fullt på parkeringen, helt galet.

Förresten… ni anar inte vad som hände idag när jag skulle handla. Jag hade med mig min plånbok som ser ut såhär:

Det jag inte märkte var att dragkedjan var öppen när jag struttade in. I den hade jag ca 1300 kr i kontanter. När jag handlat klart upptäckte jag att dragkedjan var öppen.

Pengarna hade farit ut. Gick tillbaka i affären men tänkte att någon garanterat stulit det såklart. Jag betalade och var på väg ut och tänkte att jag ändå stannar till vid informationen för att kolla IFALL det kommit in?

Tror ni inte att det hade det? Någon vänlig själ hade lämnat in pengarna i informationen och där stod jag med tårar i ögonen. Hörni, mänskligheten är inte svart. Det finns vänliga ärliga själar som gör sånt här fint. Gud så glad jag blev! Jag är exakt likadan själv så kanske var det karman som lös emot mig. Så fantastiskt! Vilken fin torsdag det blev.

Har ni sett vilka fina strumpor Tony köpte till mig på Ö&B? Så himla söta, dom är dessutom väldigt sköna. Majlis kan bara inte låta bli renhornen så hon biter på dom, får se hur länge jag får ha dom kvar. 🤣

Nu ska jag fortsätta jobba här, vi hörs sen.

Kram Nina

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00