Dukningspreppar

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon godmorgon!

Ja men då var det fredag igen. Veckan gick fort på något sätt samtidigt som det känns som en evighet sen det var helg, märklig känsla det där.

Jag har testat en duk jag beställt här på morgonkvisten. Nu har jag köpt 3 dukar hittills för att försöka täcka vårt superlånga matbord, jag vill ha en duk på bordet både på jul och nyår men inte lyckats hitta en som täckt tillräckligt. Det enklaste hade väl varit att mäta bordet från börja, haha…. inte chansa och tro att en duk ska räcka till hela.

Ja men hurrraaaaa! Den räckte till, helt otroligt att den tredje till slut räckte. Den här har överhäng både längst in och här längst ut, exakt det som jag var ute efter. Fick tag i en som dessutom är i linne som är sååå fin, superfin kvalitet. Kommer bli toppenfint med dukningen som jag planerat till julen. Duken hittar du HÄR, finns i andra färger också.

Blev sugen på dessa underbara tygservetter också! Såååå fina! 99 kr för 4 pack, som hittat. Det är något visst med ”riktiga” servetter till dukningen. I år ska jag ju ha mina nya servettringar också som är sååå fina!

Det kommer bli så fint. Ska nog lägga in en liten grankvist på varje också. Fler bilder och det inlägget kan du läsa om HÄR!

Ett stort problem under julen när man eldar mycket ljus är just detta med adventsljusen. Har köpt blockljus nu och ska fixa den här idag. Sån tur att jag sparade en påse med mossa som jag köpte så man kan kasta den här som ligger omgiven av stearin nu.

Köpte en julstrumpa till Milo också, på bilden såg den gigantisk ut. När den kom hem så var den såhär liten. Lite som en del handlar på Wish, man beställer någon snygg klänning och så får man hen en trasa i barnstorlek. Det är som ett litet lotteri, ibland har man tur, ibland inte.  Haha…. aja, något ska man väl komma på att lägga i den kvällen innan julafton.

Dags att ta tag i jobb här hemma. Hoppas du får en mysig fredag om du inte kikar in mer idag. För er andra så kommer jag bjuda på ett skönhetstips och lite recept senare idag.

Kram Nina

69
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

After-Eight pannacotta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x