Julveckan är här

Godmorgon Julvecka!

Ja så var julveckan här, så fort det gått alltså? På torsdag sitter vi och mumsar julbord och njuter av julafton, den här månaden rusade verkligen fram.

Åkte förbi torget igår och blev tvungen att stanna och fota lite. Det var så fint i mörkret där med all julbelysning. Något man verkligen saknat i år är julmarknader. Jag älskar att strosa runt på dessa underbara julmarknader men i år blev ingenting som det brukar. Det här skitåret ska bli skönt att lämna bakom sig. Ingen av oss kommer förmodligen att glömma det tänker jag.

Den här veckan kommer handla om jobb såklart, jag har ju aldrig ledigt som ni säkert förstått. Men över julen ska jag ta några dagar när jag kopplar av och kopplar bort i ett par dagar. Bloggen kommer inte gapa tom men jag kommer lugna tempot och njuta av familj och ”ledighet” på ett sätt. Ska bli skönt! Vi ska spela spel, vara ute och grilla korv, promenera, kanske ta bilen och söndagsåka lite som jag kallar det. Kolla film och äta gott kommer det också bli. Så himla härligt med inga måsten. Nu blir det ju inget fladdrande heller då julen kommer firas hemma. Inga julmiddagar hos släkten heller utan nu får man verkligen bara vara.

Vi hörs lite senare hörni!

Kram Nina

143
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
3 years ago

Vill bara tacka för en inspirerande och genuin blogg. Ser alltid framemot att läsa dina inlägg.
Önskar dig och din familj en riktigt God Jul ❤️🎄🤗

Nästa inlägg

Matig pannacotta med västerbottenost och löjrom

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x