Mofflar lussebullar på årets näst sista dag

Gokväll vänner!

Börjar ni känna av att vi alldeles strax ska lämna detta konstiga år. Skitår är det många som uttrycker det med. Så är det ju…. men man ska komma ihåg att det fötts barn och det har avverkats många bröllop även om det varit ett skitår. Själv har jag just delat med mig av lite roligheter från året på min Instagram. På stories. För att titta på dom så klickar du helt sonika in dig HÄR och så klickar du på min bild, den runda bilden. Är den rosa runtom så vet man att där ligger små videosnuttar man kan kika på. För att kika på dom sen så klickar du bara på skärmen med fingret för att komma till nästa. Anledningen till att jag förklarar detta är att det är många som undrar hur man kollar på stories.

Vädret fortsätter som vanligt här i Mellansverige. Inga konstigheter. Det är grått som en elefant. Idag när vi vad ute och for så såg det ut såhär. Tänk om det ändå kunde komma lite snö, då skulle ju världen genast lysa upp.

Jag sitter i soffan och mumsar dessa minilussebullar. Milo och jag har snart delat en hel påse. Konstigt, jag har 3 påsar med mina hembakta lussebullar i frysen (sååå galet goda) men fick bara ett sånt sug efter små köpta. Dom är dessutom lite torra… men jädrans så gott ändå. 😅 Jag har släppt loss totalt nu över jul och nyår, äter allt som faller mig in. Magen kommer inte vara glad om några dagar, även om jag kanske inte tror att den brakar då jag ju dricker min sellerijuice varje morgon. Jag tänker att efter nyår sen så åker vi tillbaka in i gamla gängor igen och då blir det ordning på torpet.

Det och ett hemmagym, sen jäklar är vi på banan hörni. Längtar sååå till löpbandet kommer och att vi sätter igång med det där rummet. Idag hittade jag såna mattor som ser ut som pussel som är just för t ex gymgolv. Lite mjukare sådär, man kan lätt ligga på det och göra övningar t ex.

Nähä, nu börjar jag bli lite trött i mössan här. Är ju vaken på övertid så det bara smäller om det.

Ha en fin kväll vänner.

Kram Nina

89
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 9085.jpg

Nästa inlägg

Perfekta produkter när man känner sig blev och glåmig

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x