Perfekta produkter när man känner sig blev och glåmig

Innehåller annonslänk genom reklam för NordicFeel

Hallihalloj!

Jag har just lagt en ansiktsmask, kände att min hy kändes så galet trött och glåmig på något vis. Jag har ju en ”go-to” mask som jag ALLTID har hemma. Helt enkelt för att den är bäst! Jag får en heeeelt annan känsla i ansiktet när jag använt den. Huden blir sådär fräsch och så blir den så fantastiskt len, som att man slipat ansiktet. Kan inte förklara det men den känns som pånyttfödd.

Det är alltså en mjukgörande mask som återhämtar stressad och åldrande hud. Den är fullproppad med vitaminer och liksom boostar huden. Först tvättar jag ansiktet, sen her jag på ett lager av masken, låter den sitta i ca 10-15 min. Boom, ny återfuktad hud. Den glåmiga känslan är helt borta, ja men helt fantastisk bara.

Just nu har NordicFeel tokrabatt, mellandagsrea som heter duga. Är det något du redan planerat att inhandla på skönhetshimlen så passa på redan nu för tusan.

Just nu är det 30% !!! rabatt på den här masken som jag just la t ex. Du hittar den HÄR. Den är rätt dyr så passa på nu för tusan om du vill ge fejset ett lyft som heter duga!

Snart slut! 😭 Måste berätta om den här oljan alltså. Den här kommer jag heller aldrig någonsin sluta med. Doften, ämen jag smäller av. Så kvinnlig och mjukt fin. Den här håller jag skinkorna Lena med kan man säga. Smörjer alltid in den innan kroppslotion. Jag som är en torris hjälper alltid huden lite extra. Har fått en hel annan hud på kroppen sedan jag började med olja under min option. Tycker t.o.m att de där smålinjerna man får när man blir äldre liksom försvunnit. Den här kan du ha på huden, i håret och också i ansiktet. Bästa! Just nu 25% rabatt och du hittar den HÄR.

Nästa produkt! Kolla in denna. Jag har nästan ”glömt” den här i mitt badrumsskåp och häromdagen så fick jag syn på den och kom på att jag ju inte använt den på en evighet. Vilken förlust! Detta är nämligen världens härligaste produkt om man vill hålla en liten solbränna i ansiktet denna gråa vinter.

Detta är alltså en brun utan sol för ansikte och dekolletag. Den gör huden successivt brunare samtidigt som den är bra och vårdande och en lätt produkt för ansiktet.

Den här krämen sveper man på efter tvätt på kvällen. Min rutin är att jag tvättar ansiktet, sen på med denna mjölkiga tunna produkt med en bomullsrondell, borsta tänderna och ha på ögonkräm, sen på med nattkrämen över. Den doftar bara gott och känns så otroligt lätt, nästan som en tunn lotion. Nu ska jag köra järnet med denna busprodukt, man känner sig så mycket piggare med lite färg i ansiktet alltså.

Du hittar den HÄR, just nu 25% rabatt!

Hepp, gotta go. Vi hörs sen!

Kram Nina

52
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta L
Lotta L
3 years ago

Kan tipsa om Maria Åkerbergs massage oljor, kladdar inte och är dryga. Jag är en riktig torris och detta är det jag fastnat för. Jag är ingen som håller på med en massa olika lotioner och krämer, så dessa är underbara.
För att inte tala om att du kanske får en skön massage av maken 😊

Nästa inlägg

Fixa hemmagym

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x