God fortsättning

Fångade ett fyrverkeri på bild.

Ja hörni, Årets första inlägg!

Jag lyckades vakna till 12 slaget inatt och t.o.m räkna ned med min lilla familj där vi stod i dörrhålet och kikade på fyrverkerierna. Jag hade tårar i ögonen, ja mest för att jag är en HSP person, då får man tårar i ögonen för det mesta. Men det kändes så känslosamt på något vis. Vi sa ”Hejdå 2020” när det var 15 sekunder kvar på året och det kändes så starkt att lämna ett svårt och mörkt år. I det läget hann jag tänka på alla som förlorat någon eller bara drabbats hårt av viruset som fördärvat så mycket på dess väg. Samtidigt kände jag mig tacksam för att vi roddat som vi gjort under året och fixat att leva och göra så gott vi kan under en pandemi. Tänk, pandemi…. det var ju bara något man sett på film innan känns det som.

Det är långt kvar till vi får ett ”normalt” leverne, det kommer kanske inte ens bli det vi kallade normalt innan allt drog igång? Men jag längtar till vi kramas som vanligt igen och kan bjuda hem vänner på en middag utan rädslor eller oro. Världsekonomin kommer ta lång tid att få ordning på, det är en sak som är säker men jag tror att miljön tackar pandemin på sitt sätt. Kanske kan något gott komma ur den i alla fall.

Jag har inga nyårslöften i år, jag har inte haft det på något år nu. Det kändes bara som att dessa löften la sig som en tyngd på en. Något man istället kan ha är önskningar, visioner och manifestationer. Att t ex tänka positivt om något som du önskar ska hända under året, att se din önskning ske ger dig en positiv vibe och ett skönt mindset. Lite där tänker jag att jag ska vara.

Nu ska vi titta på Sällskapsresan, denna kultfilm som jag bara älskar. Godiset är framplockat, likaså chips, popcorn och dricka. Lite nyttigare blir vi inte förrän nästa vecka så nu passar i alla fall jag på. 😅

Ha en fin kväll och så önskar jag dig en god fortsättning och ett bra 2021. Det är vi alla värda!

Kram Nina

160
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anette Ottosson
Anette Ottosson
3 years ago

God fortsättning till dig och din familj.Håller med dig, vilket år vi haft, helt galet. Man blir rädd och orolig. Vi kämpar ihop så får vi nog ett fint nytt år. Har läst boken Medicial läkning som du rekommenderade, mycket bra bok. Tack snälla för tipset och för allt du delar med dig. Kram från Ystad// Anette 🙏🏻😁

Carro
Carro
3 years ago

Hej Nina!

Något helt annat.. Jag kommenterar sällan men jag trycker ofta i hjärtat för jag visar min uppskattning på det viset. Nu går inte det och den knappen har inte funkar för mig på lääänge.. Jag kommenterade också för ett tag sen och kommentaren kom inte heller med. Jag vill bara göra dig uppmärksam på det om det är så att det är något du vill ta vidare för det kan ju vara så för fler än mig tänker jag. 😊
God fortsättning önskar jag dig och stort TACK för det gångna året!♥️🙏

Eva
Eva
Reply to  Carro
3 years ago

Läste om nån annan som hade problem med det här för ett tag sen. Vet att jag hade nåt problem med det också för nåt år sedan.
Hoppas det går att fixa för det är ju synd om inte alla kommentarer kommer med😢❤️

Hoppas verkligen det blir ett bra år nu för ALLA🙏 Usch är också en gråtperson för allt och känner allt ända in i hjärteroten❤️

Carro
Carro
Reply to  Eva
3 years ago

Eva då skickar jag lite kärlek till dig i en form av ♥️. Jag känner allt i hjärteroten idag då jag är ledsen i hela själen och kan inte sätta fingret på det riktigt.. Det är vissa händelser som varit som jag inte kan påverka men det skaver så in i helsike. Jag vet inte vart jag ska börja… Det ska ske några samtal men du vet, jag är inte där. Äsch! Från att inte kunna kommentera och trycka i hjärtat till att jag ”klär av mig”.. Hahaha.. Mer kärlek och förståelse till alla önskar jag er 2021! Stor kram!

Marie
Marie
Reply to  Carro
3 years ago

Hjärtat funkar sällan för mig med, trist!!

eva
eva
3 years ago

Desamma till dig fina goa Nina & till dina nära & kära !
Inte ofta jag skriver här ! men går in varje dag om jag kan.
Jag lägger inte heller några nyårs löften.
Jag måste bara säga ge dig en klapp på axel allt nu har gjort !
de jag menar att vill ge dig en boost du vågar mer i dag än vad du gjorde innan du har hittat dina verktyg för att må bättre.
Du har gjort en bakbok plus flyttat in till stan bara på detta året.
Hopars du inte tar illa upp & du förstår vad jag menar i bland kan jag uttrycka mig plump.
Många varma kramar till dig ! .❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Gott slut

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x