Kolla vad jag fick?

Godmorgon vänner!

Jullovslunket fortsätter här hemma. Jag har saktat ned på tempot rejält dessa mellandagar och kände att det var välbehövligt. Jag behövde ladda på mina batterier, både mentalt och fysiskt. Jag har sovit mycket, bara varit, hasat i morgonrock, ätit kopiösa mängder mat, godis och chips. Haha…

Nu börjar de sakteliga klia i mina inredningsfingrar. Jag vill göra om, eller nä…. inte gör om. Mer flytta runt och fixa. Ny soffa ska vi i alla fall köpa tänker jag, har bara inte kunnat bestämma mig för vilken. Jag tror att jag också ska ge mig på ett DIY-projekt där jag ska sätta ihop och måla ett eget skåp som ska vara mellan matplatsen och vardagsrummet. Vill ha det lite clean samtidigt som jag behöver förvaringen. Ska bli spännande! Har googlat massor på det här så jag hoppas att det blir allt vi önskat nu.

Kolla vad min barndomsvän var och lämnade här hos mig? En ring med en månsten på. Ja jag är ju så intresserad av kristallers kraft och har fått mycket hjälp av dem genom åren. Nu bär jag med mig en vacker månsten också. Blev så himla glad, hon är så fin min Satu. ❤️

Nu ska jag ta mig upp och göra lite sellerijuice till mig själv. Sen blir det frukost framför TV:n. Idag har Milo beställt sushi så då blir det nog det till lunch. Ikväll vill jag laga någon god middag åt oss som vi ska njuta av denna trettondagsafton. Ska hinna med en promenad och kanske lite styrketräning på mattan i vardagsrummet. Får se vad jag orkar och hinner med. Ingen stress och ingen press. Det är min nya melodi.

Vi hörs sen!

Kram Nina

119
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
Karin
3 years ago

Det känns alltid så härligt och inspirerande att då in här…

Ulrika
Ulrika
3 years ago

Låter som en helt perfekt ledighet 🥰 Jag gör precis som du! Känner in och lyssnar väldigt mycket på vad jag har lust att göra. Ska fortsätta så, Mitt 2021 🙏🏻❤

Petra
Petra
3 years ago

Sååå fin ring, vet du var man kan köpa den?

niiinis
niiinis
Reply to  Petra
3 years ago

Måste fråga henne. ❤️

Img 9158.jpg

Nästa inlägg

God fortsättning

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x