ANNONS

Kolla vad jag fick?

/

Godmorgon vänner!

Jullovslunket fortsätter här hemma. Jag har saktat ned på tempot rejält dessa mellandagar och kände att det var välbehövligt. Jag behövde ladda på mina batterier, både mentalt och fysiskt. Jag har sovit mycket, bara varit, hasat i morgonrock, ätit kopiösa mängder mat, godis och chips. Haha…

Nu börjar de sakteliga klia i mina inredningsfingrar. Jag vill göra om, eller nä…. inte gör om. Mer flytta runt och fixa. Ny soffa ska vi i alla fall köpa tänker jag, har bara inte kunnat bestämma mig för vilken. Jag tror att jag också ska ge mig på ett DIY-projekt där jag ska sätta ihop och måla ett eget skåp som ska vara mellan matplatsen och vardagsrummet. Vill ha det lite clean samtidigt som jag behöver förvaringen. Ska bli spännande! Har googlat massor på det här så jag hoppas att det blir allt vi önskat nu.

Kolla vad min barndomsvän var och lämnade här hos mig? En ring med en månsten på. Ja jag är ju så intresserad av kristallers kraft och har fått mycket hjälp av dem genom åren. Nu bär jag med mig en vacker månsten också. Blev så himla glad, hon är så fin min Satu. ❤️

Nu ska jag ta mig upp och göra lite sellerijuice till mig själv. Sen blir det frukost framför TV:n. Idag har Milo beställt sushi så då blir det nog det till lunch. Ikväll vill jag laga någon god middag åt oss som vi ska njuta av denna trettondagsafton. Ska hinna med en promenad och kanske lite styrketräning på mattan i vardagsrummet. Får se vad jag orkar och hinner med. Ingen stress och ingen press. Det är min nya melodi.

Vi hörs sen!

Kram Nina

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00