Glömsk och huvudvärk

Halloj i stugorna!

Fredag och allt och jag har hasat i myskläder hela dagen. Har haft en sån vansinnig spänningshuvudvärk så jag har varit helt avslagen. Fick lite massage av Tony med tigerbalsamet och sen la jag mig på spikmattan och vilade en stund. När jag klev av den så somnade jag i tre timmar och tack och lov blev jag bättre av det.

Fick fina tips om speciallinimet, vetekudde och massagepistol. Gick in och köpte linimentet och vetekudden direkt. Ska köpa massagepistol också, så många som skrivit hur bra hjälp de fått av en sån.

Det här är ett sånt där pms-otyg som förvärrats nu när jag blivit äldre. Sen började jag köra lite styrketräning hemma i veckan och då brukar jag också få spänningshuvudvärk i början. Många faktorer som slog till idag.

Tony tog på sig plasthandskarna och körde lite tigerbalsam-massage. Så skönt när man får lite hjälp. Blev så himla trött av att ha ont och så det värmande tigerbalsamet gjorde så jag somnade skönt sen.

Nu har vi just varit och handlat lite snacks och selleri. Är så hungrig så jag blev tvungen att göra inbrott i den lättsaltade chipspåsen. Haha….

Tur man inte följde med in i affären med tanke på min outfit. Skitig jacka, stjärnmysisar och vinterskorna. Åh herreminjee…. ja, som sagt, tur jag kunde vänta i bilen.

Vi kom på att vi glömde köpa osötad äppelmos så Tony kvistade in i nästa affär. Jag skulle ta bilden på mig här men helskotta så ljuskänslig jag var då. Alltid med huvudvärk.

Apropå osötad äppelmos. Ämen guuuuud sån craving på det just nu. Jag vill typ leva på flingor, havregurt och osötad äppelmos. Så sjukt gott!

Ok, vi glömde flingor! Haha, tredje affären ikväll. Snart är vi hemma i alla fall, det blir soffhäng och så blir det lite flingor, havregurt och äppelmos såklart. Haha…. 😅

Hoppas du får en mysig kväll och helg.

Kram Nina

129
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina
Carina
3 years ago

Din Tony har en ängels tålamod. Och du är det goaste som går i ett par skor för du skriver rätt upp och ner inget förskönande inget filter så här är det!

niiinis
niiinis
Reply to  Carina
3 years ago

❤️❤️❤️

Sofia
Sofia
3 years ago

Vad är havregrut?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Yoghurt gjord på havre. 👌🏻

Pia K
Pia K
3 years ago

Du borde prova Linnex den gör susen mot spända muskler, finns i deo form så den är enkel att stryka på dock en varning det är inget för klena 😂 har utmanat män att stryka på denna och kan bara säga att dom var inte så stöddiga när det väl börja verka 😂 så använd med försiktighet i början 🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Pia K
3 years ago

Det var den jag beställde. 🙈👍🏼 Ska bli spännande att testa! 😅🙏🏻

Mamma till 3
Mamma till 3
3 years ago

Tänk om ni krockar och så kommer världens snyggaste brandmän ut och ska hjälpa dig 😂😂😂.
Jag jobbar på räddningstjänsten så jag kan inte åka ut sådär ifall mina kollegor kommer 😂😂😂

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma till 3
3 years ago

Haha! Ja då får jag väl stå där och se ful ut helt enkelt. 😂😂😂

Ulrika
Ulrika
3 years ago

Inget vidare kul alls med spänningshuvudvärk 😖 Jag har ofta sjukt spända muskler i nacke och rygg. Fick en massagekudde från Flowlife Alltså den är guld värd och så effektivt. Har även värme man kan ställa in 👍🏻 Jag skulle hellre rekommendera kudden än pistolen. 💛🧡

Nästa inlägg

Nu jäklar är det sluthalkat

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x