ANNONS

Glömsk och huvudvärk

/

Halloj i stugorna!

Fredag och allt och jag har hasat i myskläder hela dagen. Har haft en sån vansinnig spänningshuvudvärk så jag har varit helt avslagen. Fick lite massage av Tony med tigerbalsamet och sen la jag mig på spikmattan och vilade en stund. När jag klev av den så somnade jag i tre timmar och tack och lov blev jag bättre av det.

Fick fina tips om speciallinimet, vetekudde och massagepistol. Gick in och köpte linimentet och vetekudden direkt. Ska köpa massagepistol också, så många som skrivit hur bra hjälp de fått av en sån.

Det här är ett sånt där pms-otyg som förvärrats nu när jag blivit äldre. Sen började jag köra lite styrketräning hemma i veckan och då brukar jag också få spänningshuvudvärk i början. Många faktorer som slog till idag.

Tony tog på sig plasthandskarna och körde lite tigerbalsam-massage. Så skönt när man får lite hjälp. Blev så himla trött av att ha ont och så det värmande tigerbalsamet gjorde så jag somnade skönt sen.

Nu har vi just varit och handlat lite snacks och selleri. Är så hungrig så jag blev tvungen att göra inbrott i den lättsaltade chipspåsen. Haha….

Tur man inte följde med in i affären med tanke på min outfit. Skitig jacka, stjärnmysisar och vinterskorna. Åh herreminjee…. ja, som sagt, tur jag kunde vänta i bilen.

Vi kom på att vi glömde köpa osötad äppelmos så Tony kvistade in i nästa affär. Jag skulle ta bilden på mig här men helskotta så ljuskänslig jag var då. Alltid med huvudvärk.

Apropå osötad äppelmos. Ämen guuuuud sån craving på det just nu. Jag vill typ leva på flingor, havregurt och osötad äppelmos. Så sjukt gott!

Ok, vi glömde flingor! Haha, tredje affären ikväll. Snart är vi hemma i alla fall, det blir soffhäng och så blir det lite flingor, havregurt och äppelmos såklart. Haha…. 😅

Hoppas du får en mysig kväll och helg.

Kram Nina

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00