ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Använda klänningen?

/

Hej igen!

Hoppas du har en mysig lördag ”so far”. Själv så håller jag på och förbereder lite middag och ska snart duka lite fint. Jag älskar att duka fint, maten känns liksom såå mycket godare och finare på något sätt då. Kanske att jag t.o.m hoppar ur mysdressen för en skön klänning till middagen? Vi får se vilket humör jag är på? Har ett par nya klänningar jag beställt som jag är så sugen på att testa. Man gör ju inget nuförtiden så dessa klänningar blir ju mest bara hängande annars.

Apropå kläder! Måste visa dig några fina collage som jag satt ihop med så mycket snyggt. Ja t.o.m mysdressen fick plats i ett utav dem. 😀

Stickad Tröja // Vida jeans // Svart kappa

// Stickad Tröja // Puffjacka

// Stickad tröja // Kappa

Sweat byxor // Over Sized hoodie // Furry tofflor

Hoppas du har det fint vad du än gör, själv ska jag fortsätta duka här hemma.

Hörs sen igen!

Kram Nina

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00