Tillbaka till grönsakerna

Godmorgon vänner!

Måndag, idag börjar Tony jobba på som vanligt, han har jobbat en del redan men det är inte så många som varit tillbaka så det har såklart varit svårt att nå kunder osv. Men fr o m idag så är allt som vanligt igen. Eller som vanligt, nu tog jag i från tårna men ni fattar. Milo börjar skolan imorgon så idag är sista dagen med ledighet för hans del. Dessa tre veckor gick i rasande tempo måste jag säga. Kändes som en evighets ledighet när det drog igång men tre veckors ledighet utan måsten går fort.

Jag laddar för att hitta tillbaka till härliga grönsaker och rotfrukter. Allt det här härliga ligger på vårt golv i uterummet och håller sig svalt. Med julen försvann det självklara med frukt och grönt för mig, glömde liksom av grönsakerna på något vis och det känner jag måste tillbaka. Jag mår så braaaa när jag äter massor av frukt och grönt. Magen funkar klockrent och man känner hur man får energi och kraft.

Vill snabbt tipsa dig (inget samarbete, fick tipset av en kompis på FB som beställt där), dessa grönsaker är ekologiska och direkt från respektive bonde. Jag har köpt därifrån 2 ggr och blivit så nöjd. Man får dock räkna med någon möglig apelsin osv men det är ekologiskt, det ska man komma ihåg. Supernöjd är jag, allt är så gott! Avokadosarna smakade magiskt, beställde 4 kilo sist. Haha, måste äta massor nu.

Så när man beställer därifrån så skördas t ex apelsinerna efter du gjort beställningen. Sen tar det en vecka så har du det hos dig, utanför dörren. Hur bra?! Kan säga att apelsinerna som är från Portugal smakar så som apelsiner ska smaka. Jag har gjort litervis med färskpressad juice på apelsiner, clementiner och blodapelsin. Sååå gott! Kan bälga i mig en liter per dag.

Freshland heter det, lägger in en länk HÄR om du också är intresserad.

Hepp, måste jobba. Ha en fin dag. Vi hörs sen!

Kram Nina

102
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tilltugg, oxfilé och pannacotta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x