ANNONS

Vårkänslorna pyr

Hej hej!

Åh hörni, vårnyheter börjar så smått att trilla in lite här och där. Just nu känns ju allt sånt så galet långt borta jag veeeeet, men ett tu tre så står vi där och bara…. nu är det 10 grader varmt och jag tänker ta fram utemöblerna vad någon än säger! Sen köper man de där pelargonerna alldeles för tidigt och så kommer en frostnatt och slätar dom utefter krukan så de ser ut som en slemmig snigel som brett ut sig. Händer i alla fall alltid mig! 😂

Kolla bara in de här pastelliga tonerna på kanske världens härligaste tröja! Vill ha! Älskar knytningen i mudden, älskar ärmarna, älskar materialet!

Världens härligaste tröja (<länk).

Jag älskar själv ”Get the look” reportage i blanka tidningar. Tänk när jag får sitta och bläddra i en blank tidning med en god kopp kaffe och en bit mörk choklad. Vardagslyx skulle jag säga.

Varje gång sitter jag och tänker hur jag ska byta stil och våga mer. Varje gång. Det härliga är ändå att nu när jag börjar bli lite äldre så kommer det där vågandet lite som ett brev på posten. Jag tror att det handlar om att man inte orkar bry sig längre. Man kanske har gjort det sen man var 7 år liksom, brytt sig om vad andra tycker och tänker så när man klivit över 45 års strecket så börjar man känna ”nämen vafasen, nu räcker det väl ändå va?” Nu har jag brytt mig och låtit mig styras av andras tankar, tycken och trender i nästan 40 år…. räcker inte det? Nu är det dags att hitta sin egen stil, ta på sig det man själv känner är sådär ”wow – fifasen så härligt!” Såna kläder ska man bära varje dag! Snacka om att känna lycka.

Här bjuder jag på lite härlig inspiration. Älskar allt! Trendigt ja, den här gången fastnade jag för trenden. Sååååå galet snyggt!

”GET THE LOOK”

Phonto.jpg


Väst
// Skjorta // Leggings

 

Tröja // Kjol // Kängor

 

Byxor // Cardigan // Skjorta

Cardigan // Kjol // Sneakers

Ja, vi får längta efter våren några månader till. Men den är på väg, det är ett som är säkert. Först får vi njuta av lite vinter. Här trillade snön ner igår så nu är det riktig vinterkänsla. Härligt det med ju. Äntligen lite snö!

Kram Nina

119
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tillbaka till grönsakerna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x