ANNONS

Snart julgransplundring

/

Goddagens!

Ja men dåså, då är allvaret igång då. Det var en trött pojke i familjen som hasade sig till skolan i morse, nästan så jag tyckte lite synd om honom. Mest för att man själv minns hur den där första dagen kändes efter lång ledighet. Kul med kompisar men det där eviga pluggandet, det var verkligen inte alls min grej. Jag var aldrig särskilt förtjust i pluggandet och slutade ju efter gymnasiet även om tanken från början var att jag skulle fortsätta plugga till socionom. Vet inte vad jag tänkte? Tur att man får ändra sig säger jag, hade aldrig pallat. 😅

Här hemma slåss julen med vårkänslan. Haha…. närå, men tulpisar på bordet och julgranar i bakgrunden är liksom 2 världar. Idag började jag i alla fall att plocka ned julen, det kändes rätt nu när vardag med skola och jobb drog igång. Dock så har jag dammsugit nätet på lampor och nya krukor. Nu måste julbelysning ersättas med lampor och ljusslingor och fräscha blommor känner jag. Känner mig lite taggad. Härligt att det kommer naturligt det där med att plocka bort julen så man inte blir ledsen av det, är man en högkänslig person så kan det vara jobbigt att göra en sån sak som att plocka bort julen, men nu känns det ok. Härligt!

Idag skiner solen här. Det är ett vintrigt härligt landskap och snön gjorde så himla mycket med vår värld. Måtte den stanna ett tag nu så det känns ljusare.

Har ni plockat bort julen? Imorgon är det tjugondedag jul och då ska vi ha julgransplundring här hemma. Det blir god mat och lite mys, ser fram emot det, en perfekt lillelördag! ❤️

Ha en din dag så hörs vi snart igen.

Kram Nina

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00