Snart julgransplundring

Goddagens!

Ja men dåså, då är allvaret igång då. Det var en trött pojke i familjen som hasade sig till skolan i morse, nästan så jag tyckte lite synd om honom. Mest för att man själv minns hur den där första dagen kändes efter lång ledighet. Kul med kompisar men det där eviga pluggandet, det var verkligen inte alls min grej. Jag var aldrig särskilt förtjust i pluggandet och slutade ju efter gymnasiet även om tanken från början var att jag skulle fortsätta plugga till socionom. Vet inte vad jag tänkte? Tur att man får ändra sig säger jag, hade aldrig pallat. 😅

Här hemma slåss julen med vårkänslan. Haha…. närå, men tulpisar på bordet och julgranar i bakgrunden är liksom 2 världar. Idag började jag i alla fall att plocka ned julen, det kändes rätt nu när vardag med skola och jobb drog igång. Dock så har jag dammsugit nätet på lampor och nya krukor. Nu måste julbelysning ersättas med lampor och ljusslingor och fräscha blommor känner jag. Känner mig lite taggad. Härligt att det kommer naturligt det där med att plocka bort julen så man inte blir ledsen av det, är man en högkänslig person så kan det vara jobbigt att göra en sån sak som att plocka bort julen, men nu känns det ok. Härligt!

Idag skiner solen här. Det är ett vintrigt härligt landskap och snön gjorde så himla mycket med vår värld. Måtte den stanna ett tag nu så det känns ljusare.

Har ni plockat bort julen? Imorgon är det tjugondedag jul och då ska vi ha julgransplundring här hemma. Det blir god mat och lite mys, ser fram emot det, en perfekt lillelördag! ❤️

Ha en din dag så hörs vi snart igen.

Kram Nina

87
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
3 years ago

Här ryker julen innan trettondagsafton varje år…

Ulrika
Ulrika
3 years ago

Hej
Julen plockades ner förra helgen då kändes det ok och jag kunde ana lite vår I luften. Just nu har vi vinterlandskap här i Skåne (väldigt ovanligt nu för tiden) Tre dm snö föll från himlen igår och jag blev som ett litet barn på julafton.hahaha Idag har vi -3° strålande sol och massor av vit fin nyfallen snö ❤ Har varit ute non stopp i 5 timmar 🥰 Tack för en trevlig blogg ❤

niiinis
niiinis
Reply to  Ulrika
3 years ago

Åh vad härligt det låter! 🙏🏻☀️❄️

Img 9531.jpg

Nästa inlägg

Vårkänslorna pyr

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x