ANNONS

Jobbar på myset!

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej och hej!

Ja här startar man dagen med att hasa omkring i myskläder som vanligt. Ska försöka komma iväg på min dagliga promenad, efter det blir det nog ett varmt skönt bad och sen kanske mysbralla för hela slanten igen. Jag antar att jag inte är ensam om det bland oss som jobbar hemifrån?

Älskar detta set med mysbyxa och tröja. Faktiskt så jag känner mig lite mer ”vanligt klädd” och lite fräschare när jag har dessa på mig. Bättre än de håliga och slitna kanske med gigantiska knän på. 😅

Nu lite bilder hemifrån.

Det blev ett litet IKEA-hack av det hela. Tyckte lamporna blev jättefina och passar perfekt till våra lampor som hänger ovanför matbordet. Jag satte ihop denna lampfot med denna skärm.

Så svårt att fota men dessa lampfötter är formade som kvinnokroppar. Åh jag älskar dom! 🥰 Nu ska jag bara beställa ljuslyktor som ska hänga i fönstren också. Sen har vi väl löst problemet med de stora maffiga julstjärnorna som försvann. För visst blir det väl tomt? Här hemma blev det jättetomt men jobbar på att få till myset ändå. Ljusslingor gör ett jättebra jobb där faktiskt.

Hepp, dags att ta tag i morgonbestyren. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00