ANNONS

Pepp på att inreda

/

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med dig. Jag hann inte in här igår, dela så jobbade jag med boken och sen hade jag en del ärenden som behövde fixas. Idag tar vi nya tag och får liv i min kära blogg igen.

Igår startade vi dagen med en kall promenad, visserligen var det bara minus 4 grader men tillräckligt för att få munnen och bli sådär konstigt och stel när man försökte prata.

En timmas promenad och man känner sig som en ny människa. Mina ICEBUGS fungerar klockrent, känns som man är ute och går med ett par traktorer på fötterna. Man kommer fram överallt, vare sig det är isgator eller hala snöpartier så traskar man fram som om inget hänt. Kan vara det bästa jag köpt i skoväg, snacka om investering alltså. Bästa investeringen för att slippa blåmärken, onda rumpor & ryggar och kanske t.o.m ledbandsskador och benbrott.

Igår kväll var stora pojkarna hemma och vi hade julgransplundring. Nu är julen nedplockad här hemma, har fått upp lite nya lampor och krukor i fönstrena som jag tänkte visa sen när jag fått ordning på allt. Det blev väldigt tomt efter julgranen men resten har jag nog fått någorlunda ordning på så det inte känns så tomt. Nu vill man fixa och dona med inredningen här hemma kan jag lova. Man blir pepp av att städa ut julen, det är en sak som är säker.

Vi hörs senare!

Kram Nina

5

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00