Pepp på att inreda

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med dig. Jag hann inte in här igår, dela så jobbade jag med boken och sen hade jag en del ärenden som behövde fixas. Idag tar vi nya tag och får liv i min kära blogg igen.

Igår startade vi dagen med en kall promenad, visserligen var det bara minus 4 grader men tillräckligt för att få munnen och bli sådär konstigt och stel när man försökte prata. En timmas promenad och man känner sig som en ny människa. Mina ICEBUGS fungerar klockrent, känns som man är ute och går med ett par traktorer på fötterna. Man kommer fram överallt, vare sig det är isgator eller hala snöpartier så traskar man fram som om inget hänt. Kan vara det bästa jag köpt i skoväg, snacka om investering alltså. Bästa investeringen för att slippa blåmärken, onda rumpor & ryggar och kanske t.o.m ledbandsskador och benbrott.

Igår kväll var stora pojkarna hemma och vi hade julgransplundring. Nu är julen nedplockad här hemma, har fått upp lite nya lampor och krukor i fönstrena som jag tänkte visa sen när jag fått ordning på allt. Det blev väldigt tomt efter julgranen men resten har jag nog fått någorlunda ordning på så det inte känns så tomt. Nu vill man fixa och dona med inredningen här hemma kan jag lova. Man blir pepp av att städa ut julen, det är en sak som är säker.

Vi hörs senare!

Kram Nina

144
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
3 years ago

Åh vad har du för Icebugs? Funderar på om dom är bra och sköna?
Vill hitta ett par riktigt bra skor med broddar.

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago
Elinor
3 years ago

Borde införskaffa sådana, bröt höger handled i oktober och är inte bra än (förmodad ledbandsskada som följd), på riktigt livrädd att halka/ramla nu!! Väntar på tid hos en handspecialist men pga covid-19 så dröjer det nog innan jag får tid trots att jag är prioriterad och jag har så klart full respekt för det🙏🏻

niiinis
niiinis
Reply to  Elinor
3 years ago

Men nääää, stackars dig! Det är så lätt hänt att man halkar den här årstiden. Åh hoppas att du snart får operera dig. Kram ❤️

Ulrika
Ulrika
3 years ago

Härligt ❤

Nästa inlägg

”One pot pasta”

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x