ANNONS

”One pot pasta”

/

Hej igen!

Dagens lunch blev en väldigt god pastarätt, sååå enkel att svänga ihop och så smaskig. Den här pastarätten heter ”One pot pasta”. Det är just det som det heter, allt i en gryta. Så smidigt och så snabbt gjort! Jag gjorde extra mycket så jag kan ha lite matlådor i frysen. Perfekt när hungriga ungar dyker upp eller när man inte orkar laga mat, det är helt klart tjusningen med matlådor.

ONE POT PASTA, 4 port

250 g cocktailtomater

3 msk tomatpure

2 vitlöksklyftor

300 g kidneybönor

1/2 tsk chiliflakes

3 dl grädde

4 1/2 dl vatten

1/2 msk Salt

3 krm svartpeppar

1 citron

1 dl parmesan

300 g pasta

Gör såhär:

1) Dela alla cocktailtomater i små bitar. Häll i olivolja i en stor gryta. Ha i tomater och tomatpure. Pressa över vitlöksklyftorna och salta & peppra lite. Låt puttra runt under omrörning i ca 5 minuter.

2) Häll i kidneybönor, chiliflakes, grädde, pasta, vatten, salt & peppar. Låt puttra på medelvärme under lock så länge som pastan kräver för att den ska vara färdigkokt.

3) Ta av från värmen, finriv hela citronens skal ned i pastan. Riv också i parmesan, riv lite extra att dekorera pastan med. Så gott så gott!

Tips: Ha i bitar av färdiggrillad kyckling i pastan, ha i det samtidigt som citron och parmesan.

Ps: Gillar du receptet får du gärna klicka i det lilla hjärtat. 🙏🏻❤️

Se hit!

KIKA GÄRNA PÅ DESSA HÄRLIGA RECEPT:

Parmesanfrikadeller och pasta

Ugnsfetapasta

Citronpasta med ruccola och parmesan

3 minuters lyxpasta

HÄR KAN DU FÖLJA MIG:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

4
232

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00