En dag i backen

Halloj halloj!

Nu har vi just kommit hem efter en dag i pulkabacken. Alltså snön kom verkligen lägligt. Så kul för ungarna och kunna åka pulka och vara ute och lufsa i snön. Blir helt annat med vinter som var snö. Vi bor ju lite halvilla till kan man säga när det kommer till vintrarna, det är typ tur in vi får snö som blir kvar en längre period känns det som.

Milo åkte med kompis Neo så honom såg vi knappt till, så skönt att komma ut och vara ute i några timmar. Måste dock köpa moonboots. Jag HATAR och frysa om fötterna, ändå tycker jag att jag har världens bästa vinterskor från Tretorn men inte fasen hjälper det. Har du tips på bra vinterskor som man inte fryser om fötterna i och som är lite snygga så får du gärna tipsa mig!

Dessa är det jag menar. Superfluff inuti så dom är varma, men inte tillräckligt! Är det moonboots man ska ha, såg några jättesnygga!

Dessa borde ju ändå vara varma? Som sagt, har ni tips så kom gärna med dom.

Nu ska jag börja förbereda mat här hemma. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

93
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pretty Home Blog, Inrednings- och livsstilsblogg
Pretty Home Blog, Inrednings- och livsstilsblogg
3 years ago

Avseende tips på bra skor. Jag har haft hund i så där dryga 20 år och jag köper aldrig några andra skor än Bally Curling. Ett par håller i snitt i 5 år och är supervarma och perfekta på alla sätt. Jag fryser aldrig med dessa. Dom är dyra i inköp men håller också länge!
https://www.prettyhomeblog.se
//Berith

åsa viksell
åsa viksell
3 years ago

Jag kan tipsa om supervarma stövlar Polyver 🙏klarar ner till -40 dock inte snygga alls 🤣men jäkligt bra att ha när man ska till pulkabacken . 👍/Kram från Åsa 🥰

Helene
Helene
3 years ago

Jag har uggs så varma och även uppvärmda sockor, så skönt!

Ulrica✨
Ulrica✨
3 years ago

Jag fryser ofta om mina fötter men jag har lärt mig att lägga i en ullsula i skon och ullstrumpor. Då blir jag varmare om fötterna.

Tori Johansson
Tori Johansson
3 years ago

Icebugsen ska ju hålla upp till -20!

Sandra
Sandra
3 years ago

Ullsula i och ullstrumpor och rörelsemån i skon. Dvs 1/2 till 1 storlek större än normalt.
Då fryser inte jag om fötterna iaf.

Sofia
Sofia
3 years ago

När det kommer till värme är det inget som slår Bally eller Clarks curlingkängor. Ja de är dyra i inköp men jag har haft mina i 10 år, så price per wear blir lågt. Passa på när det är kampanjer på Rizzo t ex. Brukar vara 20% rabatt.

Mia
Mia
3 years ago

Jag använder Icebugs,supersköna och varma.

Linda
Linda
3 years ago

Köp riktiga ullsulor och byt ut (jag föredrar de som är fluffiga av ull), vet inte av några vinterskor som jag inte bytt på. Där jag bor har vi alltid kallare än -40 någon period under vintern och hatar att frysa men brukar klara mig. Sen bör man också ha ullsockor direkt mot huden. Så börja med det är mitt tips och se om det räcker.

J
J
3 years ago

Moonboots är sååå varma men de går liksom inte att promenera i, de är ju väldigt platta i foten så de lämpar sig toppen för tex en dag i pulkabacken el om man som jag är hockeymamma å tilllbringar massa tid i ishallar. Till promenader så gillar jag antingen Icebugs goretexkängor om det är halt, annars är mina favoriter (klart snyggast) Dr Martens Leonore färg cognac el svart, supervarma, gosiga å skitsnygga👍😍

Linda Brandt
Linda Brandt
3 years ago

Flera bekanta här som köper som en skoterstövel, från Granngården eller Xxl typ. Ska tydligen slå allt!

Tessan
Tessan
3 years ago

Solrel har super varma goa vinterkängor, har aldrig varit kall om fötterna när vi varit uppe i fjällen och jag varit ute. Kan verkligen rekommenderas!!

Bea
Bea
3 years ago

Varma, fodrade med fårskinn. Så sköna och snygga. Mycket snyggare irl än på bild Du kan typ vara barfota i dom 🙂 Blankens- The Alexia 10-poängare
https://blankens.com/collections/alexia

V
V
3 years ago

Precis som några här ovan har skrivit så bör du byta ut innersulorna till ullsulor. Och vinterskor bör vara en storlek större så du också får plats med tjocksockor, helst av ylle.

Elin M
Elin M
3 years ago

Här tror jag att du kan hitta ett par varma skor. https://pomarshoes.com/collections/felt. Fick precis hem ett par Pomar ”Reki” och de ska klara -35. Gore-tex, krulligt ull på insidan….ja du kan ju läsa själv. Finns i svenska butiker också. Beställde mina från Naturkompaniet.

Img 9644.jpg

Nästa inlägg

Jobbar på myset!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x