ANNONS

Skön start på en måndag

/

Godmorgon eller god förmiddag kanske man säger såhär dags? 😅

Tack! Tack för alla tips om skor, nu ska jag ta tag i alla tips jag fick och undersöka saken lite närmare. Många tipsade om IceBugs, såna har jag redan men jag känner att det inte är riktigt såna jag menar, dom är varma men inte så varma som jag är ute efter. Icebugsen har jag när jag är ute och promenerar och så är dom ju klockrena, älskar dom!

I första hand letar jag efter skor som man kan ha i pulkabacken och i fjällen, när det är riktigt kallt t ex eller man ska stå ute länge i snön. Dom ska palla mycket för jag är en frusen jäkel alltså, hatar dessutom att frysa. Jag svettas hellre än fryser 1000 ggr om. 😅

I morse gav jag mig iväg på en promenad, tänkte att jag skulle gå extra länge och det blev faktiskt 1 timme och 10 minuter idag. Så skön känsla efteråt, skönaste är när man börjar närma sig hemma och man vet att snart är jag inne i stugvärmen och får äta frukost.

Dagens frukost blev en stor smoothie med banan och blåbär. Sen brassade jag i ordning ett stort glas med färskpressad apelsin och clementinjuice. Ämen jag svimmar så gott det är! Jag kör ju med mina ekologiska citrusfrukter från Portugal, smaken är bara helt fantastiskt. Som Portugal i ett litet glas liksom.

Apropå Portugal eller kanske Spanien först och främst. Vet ni vad gör? Jo jag försöker ta upp det här med spanska igen. Läste ju spanska i skolan men har glömt bort mycket, kanske att jag klarar mig som turist typ. Men nu ska jag ta det ett steg längre och försöka lära mig. Det är perfekt också då Milo läser Spanska i skolan. Då hjälps vi åt på något vis. Jag resonerar som att varför inte lära sig språk när man har all möjlighet i världen att göra det? Va? Vilken ynnest? Lär jag mig spanska så kan jag 4 språk, frågan är vad man ska ta för språk sen? Franska kanske? Så vackert men verkar svårt.

Hepp! Dags att fortsätta med dagen, jobbade några timmar i morse när jag vaknade så tidigt och nu efter promme och frukost fortsätter jag. Ska åka och handla sen också, har några recept som jag ska göra idag. Ja om jag hinner fler än en, jag har mycket att stå i just nu. Bokens alla recept ska in bl a så ja, jag har att göra. Ikväll vill jag äta tacos, helt knasigt men jag älskar att äta helgmat på måndagar. Det sätter guldkant på dagen.

Ha en fin måndag så hörs vi sen.

Kram Nina

17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00