En riktig match

Innehåller annonslänk genom reklam för H&M

Goddagens!

Sitter här i långkallingar och laddar för att hoppa in i duschen. Idag är det hårtvätt och hela konkarongen. Haha…. låter som man ska tvagas inför jul typ. 😀

Igår visade jag min kappa på min Instastory och blev helt ner dm:ad av folk som ville veta var den var ifrån. Älskar den verkligen själv, jag tog en större storlek för att få den riktigt sådär oversized. HÄR hittar du den.

Bilder från min morgonpromenad. Idag var det så sjukt segt att komma iväg. Jag kan känna att de dagarna som det är riktigt segt att komma iväg och man ändå gör det, ja då ska man klappa sig själv på axeln lite extra mycket. Det är ingen match när man studsar upp och ger sig iväg och knatar 8 km i högt tempo och det känns bra hela vägen. Det är när det är segt som klister att ta sig ut och man ändå gör det som är en bragd tammetusan!

Hopp, dags att dra. Vi hörs sen.

Kram Nina

124
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Thess
Thess
3 years ago

WOW!!! Hur snygg är inte du!! Blir så glad när du delar med dig av alla fina tips till oss följare. Tack för du är du 🙂
Beställde den fina Jackan. Ha en strålande fin dag!! Kramar ändå från Norr

niiinis
niiinis
Reply to  Thess
3 years ago

Men åh! Tack för fina ord! 🥰🥰🥰❤️

anne
anne
3 years ago

Jättefin kappa…
Undrar..va har du för storlek i vanliga fall?
Vilken strtog du..
Jag är 157cm..
Har 38i stor.k vanliga fall…men får ibland vika in armar å så.
Vet inte o. 40 blir tält på mig?😊

Anja
Anja
Reply to  anne
3 years ago

Jag är 174 och tog L, men får tyvärr skicka tillbaka. Alldeles för stort 🙁

niiinis
niiinis
Reply to  Anja
3 years ago

Men den ska vara stor på, jag drunknar i min. Det är det som är tanken med oversized. 😅 Såg att det fanns mindre storlekar till dig om du vill byta. 👍🏼

Anja
Anja
Reply to  niiinis
3 years ago

Jag vet, men du är jättefin i din. Jag såg bara konstig ut 🙈

niiinis
niiinis
Reply to  Anja
3 years ago

Jag fattar, man ska ju trivas såklart. ❤️

Louise Karlsson
Louise Karlsson
3 years ago

Jag blir ofta utkastad från bloggen? Kan man göra något? Irriterande…..

niiinis
niiinis
Reply to  Louise Karlsson
3 years ago

Ingen aning, får skicka iväg frågan till teknik.

Pretty Home Blog, Inrednings- och livsstilsblogg
Pretty Home Blog, Inrednings- och livsstilsblogg
3 years ago

Väldigt fin kappa!
Ja dom där dagarna när man inte är på topp. Råkade lyfta min hund fel tidigt i morse och det knäckte till i ryggen…men jag gav mig i väg på min löprunda om än något försiktigare och lågsammare. Det känns topp
https://www.prettyhomeblog.se
//Berith

Nästa inlägg

Skön start på en måndag

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x