AW-LIVE IMORGON!

Go’kväll vänner!

Hur har ni det? Härjar snöfallet där du bor eller är det lugnt? Idag när jag gick ute så fick jag bara en sån otroligt härlig känsla av vår i kroppen. Solen sken genom molnen och det var sådär blött som det brukar vara på våren, PANG sa det så spritte det till av vårkänsla i min kropp. Det var en mycket välkommen känsla, sån glädje det gav mig. Nu är det aplänge kvar till våren blommar ut men det tack och lov åt det hållet vi går!

Img 9868.jpgIgår var vi hemma hos mina föräldrar. Vi tittade på deras nya TV som de precis inhandlat. Sen hjälpte min fina mamma till med att sy Milos jacka som hade gått sönder i skolan. Min mamma jobbade ju som sömmerska när hon kom till Sverige. Det var på det jobbet hon också lärde sig tala svenska, fick precis höra storyn om det igår. Hon hade en kollega som jobbat mycket längre och lovade hjälpa mamma med att lära sig sy om hon lovade att hon bara pratade svenska med henne. Bästa hon kunde göra ju. 😅

Vi tittade också på installationen av den nya presidenten. Jädrans pigg farbror det där även om han redan hunnit bli 78 år gammal. Han kändes typ piggare än mig. HAHA… men det tycker jag att min mamma också gör. Jag kanske är världens yngsta gumma? 😂

Dagen idag började med drygt en timmas promenad. Sen kom jag hem och stretchade och töjde lite. Kroppen känns lite seg nu när jag går så himla mycket igen, känner av i rygg och höfter lite, så är det alltid. Kroppen behöver vänja sig vid detta promenerande successivt.

Igår klickade jag hem flera Kari Traa underställströjor. Jag håller på att tvätta sönder den här, jag bara ÄLSKAR den alltså. Sååå skön på, sen är den värmande men inte för varm. Den är tunn och känns knappt på kroppen. Tips tips om du letar sköna undertröjor eller långkallingar. Kari Traas är fenomenalt bra!

Imorgon ska vi ha AW-live på min Instagram igen. Kl 18 drar vi igång. Vi körde ju några fredagar innan jul och det var väldigt tacksamt. Jag kvistade in på Fabian Flinks brödbod här i småstaden, där finns nämligen stans godaste bröd! Det är vår stads bästa bageri alla dagarna i veckan. Vill du hänga med imorgon så finns det lite info på min Instastory, du hittar min Instagram HÄR!

Köpte lite grönt och 2 fredagsbuketter. Blommor gör en lyckligare tycker jag. Fick fredagskänsla direkt även om det bara var torsdag. Idag myntades ett nytt uttryck hemma hos oss, torsdagar heter numera FREDAGSAFTON. 😅 Härligt va? 💕

Hepp, nu tar vi kväll på riktigt här. Ska fortsätta titta på Sveriges Mästerkock. 🥰🥂

Ha en fin kväll!

Kram Nina

91
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
3 years ago

Ingen vårkänsla här inte 😅 har kommit typ 3 dm snö inatt skulle jag tro. Svårt säga med blåsten som gjort så det drivit..

Nästa inlägg

En riktig match

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x