Produktiva nätter

Innehåller annonslänkar genom reklam för Lindex

Hej igen!

Inatt hade jag lite svårt att sova, då händer det att jag ligger och slösurfar när jag liksom ger upp på att sova. Ni skulle se min historik då? Haha…. om jag somnar om så brukar det vara rätt underhållande att se den dagen efter. Jag kan hamna på precis vad som helst.

Bild lånad HÄR

Bild lånad HÄR

Bild lånad HÄR

Bild lånad HÄR.

Inatt bestämde jag mig t ex för att köpa ett trangiakök, ett stormkök. Hur härligt ser inte detta ut alltså? Jag tänker vi ska ta med oss det till fjällen också, vi fick ju sån otrolig mersmak att njuta av fjällen mer än bara på vintern när vi åkte till fjällen på höstlovet. Fick en sån otrolig nostalgitripp när jag hamnade på en sån hashtag på Instagram och kastades tillbaka till min barndom då vi åkte ut på sjön och lagade mat på mamma o pappas stormkök. Blev så otroligt inspirerad av det så nu ska jag faktiskt idag köpa ett sånt kök. Nu kommer det bli en del skogsturer med ryggan packad och så ska vi äta gott i naturen. Ni vet väl att all mat och bakning smakar mycket bättre ute i skogen och naturen!? Vet inte varför det är så men det är sanningen! Milo har sen han var liten älskat att gå i naturen och skogen så honom kommer det vara en enkel match att få med. Gud vad jag ser fram emot det, kanske att jag inviger den redan i helgen. Då ska jag baka kanelbullar på den, sååå häftigt! Ni hänger med såklart.

Stickad beige tröja // Stickad ljusbeige tröja // Jeansblus // Topp i sammet

Något annat jag ibland gör är att jag nattshoppar. Livsfarligt men så rogivande på något sätt, låter kanske sjukt men på natten blir man aldrig störd. Det plingar inte i mejlen (faktiskt tagit bort notiser på det nu för jag höll på att bli knäpp), det ringer inte, ingen ropar på dig och det finns inga måsten på natten. Du får bara ligga i din säng och göra just det du är sugen på. Inatt var det att kolla reor. Här hittade jag 4 ursnygga överdelar på jätterean på Lindex. Alla dessa överdelar fyndade jag för under 500 kr. Du hittar all rea HÄR! Du kan fynda för upp till 70% rabatt nu.

Zebraklänning

Den här mjuka alldeles underbart sköna klänningen som jag har är tex också på rea! Du hittar den HÄR!

Japp, så när ni andra sov så höll jag på med ovan. Vilken knäppis man är. Men det resulterade i lite härliga överdelar och ett kommande stormkök. Härligt ju.

Kram Nina

76
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 9959.jpg

Nästa inlägg

TACOTOAST och godmorgon

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x