ANNONS

Det nalkas Alla Hjärtans Dag!

Hörni hörni!

Det nalkas inte bara fettisdag, det nalkas Alla Hjärtans Dag också. Vi firar ju den dagen lite extra då det är vår förlovningsdag. Eller han orkade ju inte vänta till den 14/2 innan han friade så han friade den 10/2. Men i ringarna står det 14/2. Haha, så gulligt! ❤️ Vi har faktiskt alltid gillat att fira alla hjärtans dag, jag resonerar som så och har alltid gjort…. finns det något att fira, gör det! Vår värld är så jädrans iskall, tuff och hård ändå så varför inte lätta upp livet med att fira till det så fort man får chansen? Vi gör det i alla fall. Hellre fira en gång för mycket än en gång för lite. Man ska inte ligga på sin dödsbädd och tänka: ”Ja jag vann i alla fall tävlingen med att inte fira i onödan.”

Jag kikade lite på vad vi gjorde på Alla Hjärtans Dag förra året. Åh vad det högg i hjärtat, då bodde vi på slott och gick på restaurang med vänner precis som vanliga människor gjorde. Då hade vi precis haft ett första fall av Covid i Sverige men enligt FHM skulle det inte vara någon fara för samhällsspridning då hon var isolerad och bla bla bla…. resten vet vi ju hur det gick med.

Vi bodde på mysiga Näsby Slott och hade badkar inne i rummet. Milo och jag badade och njöt av vårt rum allt vad vi orkade.

Senare hade vi bord bokat med vänner på underbara Farang. Vi åt så gott, vi satt alldeles nära, vi kramades massor, vi skrattade och njöt av livet utan ett flåsande virus i nacken. Åh jag blir alldeles gråtig, så sorgligt att vi levt som vi gjort under så lång tid hörni. Att träffa vänner utan att behöva tänka på smitta liksom, fanns det ens ett sånt liv förut? Man har nästan glömt bort det där ”bekymmersfria” livet.

Nåväl, vad är väl en bal på slottet? Hehe…. alla hjärtans dag kommer det ju att bli ändå i år. Man får försöka göra det bästa av det. Här hemma planeras god mat, presenter till hela högen och hemmamys. Alla hjärtans dag är på en Söndag så då har man en heldag till mys, inte mig emot. Kanske kan jag lura med mig några till någon grillplats och baka bullar på mitt stormkök till fikat? Oavsett så blir det mysigt vad vi än gör, bara vi får vara tillsammans.

Jag får ofta frågor om presenttips till män, älskar själv såna tips så jag tänkte att jag bjuder er på några såna här nedan. Det är tips på lite smått och gott, allt från kläder och mys till skönhetsprodukter som är det som ökar mest i försäljning numera. Äntligen har våra män också börjat sköta om sin hud. Varför inte tänker jag, hud som hud. Vare sig den sitter på en man eller en kvinna så behöver den ju skötas om. När jag och Tony träffades hade han aldrig ens tänkt tanken att sköta om sin hud. Nu har han tänkt om.

 

Brun utan sol vatten // Hoodie // Sneakers // Joggingbyxa // Tröja (30% rea) // Jacka // Näs/Örontrimmer // Deo // Ansiktstvätt // Massagekudde // Fuktkräm // Mössa

Japp, det var lite alla hjärtans dag tips till er. Kommer fler framöver.

Nu måste jag rusa, vi hörs sen igen!

Kram Nina

100
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
3 years ago

Haha det tog en stund innan jag förstod att det va FÖRLOVNINGSDAG och inte en förlossning ni hade 🙂
Jo detta året är minsann inte roligt och inga firanden står och knackar på dörren!
Nåja jag är glad att jag får fira med min särbo detta år och tänker att jag slår på stort och lovar frukost på sängen iförd något raffigare än vanligt (det vill säga inte en sunkig t.shirt)

Carro
Carro
3 years ago

Åh tusen tack för presenttips, min kille fyller om en vecka och jag har panik för jag vet verkligen inte vad jag ska köpa. Tycker det är svårt när man inte träffats så länge och inte känner varandra så bra. Men en massagekudde är ju perfekt då hans jobb gör att han får ont i axlarna, han vill alltid att jag ska massera men jag är kass på det 😂 Ha en fin dag, kram!

Giggi
Giggi
3 years ago

När mina barn bodde hos mig bakade jag något gott med hjärta på alla ❤️ dag,de är ju ändå det finaste jag har.
Ush viruset gör att jag känner att jag går längre bort från min isolerade mamma, likadant med mina syskon. Jul och nyår som man brukade fira ihop det blev ju inte av:((
Fikan som vi hade december hos syrrans stora terass ja jag satt bara och frös häcken av mig,det blir ju inte lika mysigt och varmt som inomhus tycker jag:)
Resan som vi skulle göra förra sommaren med syskonen,en resa ihop 30 år sen sist blev ju också inställd:(
Så jäkla Corona säger jag.
Men man får vara tacksam att alla lever.

Cilla
Cilla
3 years ago

Undrar om någon/du har testat brun utan sol vatten? Sitter det längre än vanlig BUS?

niiinis
niiinis
Reply to  Cilla
3 years ago

Jag har testat, tycker det sitter som vanlig bus. Jag gillar att man bara sprayar på det lite snabbt, perfekt för karlar också som kanske tycker det känns jobbigt att hålla på med krämer osv. 👏🏻

Nästa inlägg

Magiska pizzabullar

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x