Magiska pizzabullar

Hej mitt i natten!

Jag somnade ifrån alldeles tidigare ikväll, har varit så trött hela dagen så när jag äntligen satte mig tillrätta i soffan ikväll somnade jag som en stock. Dagen har bara gått och jag har verkligen inte hunnit in till dig förrän nu. Igår påbörjades detta inlägg men då somnade jag ifrån det också, därav lite radiotystnad. Hoppas du följer mig på Instagram, där brukar jag i alla fall ge ifrån mig livstecken även om dagen är fullproppad.

Hoppas att du mår bra och att du haft en mysig helg i alla fall, vår var väldigt mysig måste jag säga. Vi har varit ute mycket och jag har fått använda mitt stormkök 2 ggr. Igår gjorde jag nämligen pizzabullar till lunch.

Jag ställde helt sonika upp stormköket på baksidan och satte igång. Mysigt ju, vi fick drygt en timma ute med matlagning och sitta på altanen och äta pizzabullar. Hur mysigt som helst ju.

Grannarna gick förbi och utbrast ”Åh vad gott det doftar”, barnen utbrast också hur gott det doftade när dom gick förbi. Kul att kunna bidra med lite härlig matlagning för hela området. Haha….

Här tog jag bara en färdig pizzadeg och smetade på tomatsåsen som följer med. Måste dock varna lite för just den här pizzadegen ifrån Coop. Den var inte bra om man vill få loss det från bakplåtspappret innan gräddning. Köp hellre ett pizzakit där pizzadegen ligger i en pappbehållare som man pillar bort lite papper ifrån och vrider upp. Mycket bättre!

2D925E3E-F4B6-4BDF-B5CE-4B3B0E6C40A2På med rökt skinka, fetaost, hackad lök och riven ost. Krydda med oregano. Rulla ihop ifrån långsidan och skiva upp den i bitar.

Stek i rikligt med olivolja. Strö på lite mer oregano när du steker dem.

Magiskt gott! Alltså helt galet gott, detta bara måste ni testa om ni har möjlighet. Det var verkligen en höjdare. Sen känslan att sitta ute och äta, ja…. vet inte varför men mat smakar så mycket godare ute, helst när du gjort den själv. 😍

Nu ska jag knoppa lite här. Natti Natti!

Kram Nina

231
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A
A
3 years ago

Såå mysigt… Vart har du köpt ditt stormkök? Vilket är det?

/Kraaamen

niiinis
niiinis
Reply to  A
3 years ago

Trangia heter det! Köpte mitt på Naturkompaniet. 🥰

A
A
Reply to  niiinis
3 years ago

Å tack:) vilket av dom har du? Fanns 4 olika..
/A

niiinis
niiinis
Reply to  A
3 years ago

Den som heter 25 😙

Hanna
Hanna
3 years ago

Testade detta idag men gjorde dem hemma på spisen! Så galet gott!

Jessica Ågren
Jessica Ågren
3 years ago

Hej, jag gjorde detta i helgen med lite annan fyllning dock, men jösses vad smarrigt det blev. Mysigt ute i det fria.

niiinis
niiinis
Reply to  Jessica Ågren
3 years ago

Härligt att höra! 🥰

Anna Larsson
Anna Larsson
3 years ago

Hur länge steker man?

niiinis
niiinis
Reply to  Anna Larsson
3 years ago

Jag tog ingen tid. Men man ser tydligt när de är klara.

Nästa inlägg

Kanelbullar i stormkök och 70 årsfirande

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x