Magiskt!

Hej hej!

Nu har jag tinat upp äntligen och sitter här i soffan och jobbar. Jag gav mig ut på promenad i morse, det var 11 minus när jag gick. Det kändes rejält kan jag säga. Det är inte världsakallt men när det kommer såhär första gången för året så biter det till.

Det var så otroligt vackert dock. Kyla, snö och sol gör verkligen magi med naturen!

Så fint så det är inte klokt! 🥰 Blir alldeles tossig. Önskar man hade haft finkameran med sig och kunnat fota med.

Jag blev alldeles isig i mustaschen och håret, mössan fick ishår. 😅❄️ Gick i en timma och 10 min. Perfekt, blev lagom trött och mosig. Var ljuvligt att ta en varm dusch efteråt. Vi har en jättestor dusch på övervåningen så jag brukar ta med en pall och sitta länge och duscha. Jag älskar det! Kroppen ska vara sådär knallröd av värmen efteråt. Säkert inte optimalt men jag älskar det för mycket för att låta bli. Smorde in mig med härlig olja och kräm efteråt. Känslan…. Gud, kan inte förklara hur härligt!

Jag körde också med mina nyinköpta prylar här. Vill du jag ska berätta mer? Handlar i alla fall om ansiktet och detta är såååå härligt så jag smäller av. Det känns som mitt ansikte fått nytt liv. Fantastiskt….

Hepp, nu måste jag fortsätta jobba här. Ha en mysig Lill-Lördag, vi hörs sen.

Kram Nina

141
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 0276.jpg

Nästa inlägg

Det nalkas Alla Hjärtans Dag!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x