Han han börjat lära sig?

Innehåller annonslänk genom reklam för Lindex

Gokväll vänner!

Här lägger sig lugnet, tacosen ligger i magen. Svenska handbollskillarna har gått till final, fredagsblommorna är inköpta och så är det fredag. Kan inte bli bättre ju.

Har småfixat lite hemma. Har flyttat ned vårt plastbadkar till badrummet nere så då fick jag lite inspo att fixa lite i badrummen.

Lite mys måste få plats också.

Img 3317.jpg


Hade på mig en ny jeanstopp idag från Lindex. Tokrea på den nu. Du hittar den HÄR! Tycker den är såå fin. Dragkedja på hela baksidan är det. Lindex har massor på REA nu, kika in HÄR så hittar ni allt.

Fredagens rosor från ICA. Får se hur länge de håller? Ibland håller de 3 veckor, ibland bara några dagar. Älskar dock färgen på dessa.

Det tar sig när Tony fixar tacos. I början ställde han fram gräddfilsburken som den är. Tacosskalen i påsen. Majsen i burken… ja men du fattar. Han la inte så mycket tid och hjärta på att duka fint. Jag fick dåndimpen på det där. Är det fredag och tacos då jäklar dukar man fint! Då ska pepsi maxen drickas från vinglasen och gräddfilen ska tammefasen ha en egen liten fin skål. Gärna i matchande färg och form. Ok, där är vi inte riktigt hemma ännu med det där matchandet. Men man kan inte skynda på den här processen. Det har tagit 17 år att komma hit så jag kan ju inte tänka att detta ska präntas in på bara ett år. Jag är liksom glad att vi slipper majsburkarna och slipper skära upp gurkan själv till våra tacos. Haha! 😂 Ja ni fattar att allt detta är skrivet med glimten i ögat va, men vad kul vi haft åt detta alltså.

Men hörni! Handbollen då! Sverige till final. Sååå kul ju, Tony har varit så nervös här hemma. Uppe och fladdrar och hojtar om vartannat. På söndag är det final, hur stort!

Jaha, nu börjar jag bli riktigt trött. Nu är det natt för mig vet ni. Hehe… ha en mysig kväll vänner.

Kram Nina

108
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
J
J
3 years ago

Vågar inte trycka på ❤️, det blir ju bara färre och färre ju 😢. Blir en rysare på söndag men det är klart vi vinner 💪💪

niiinis
niiinis
Reply to  J
3 years ago

Ja det är nå himlans knas med det där hjärtat, men tryck 3 ggr. Vänta en liten yttepytte stund emellan. Då brukar den fastna. ❤️

Anette i Malmö
Anette i Malmö
3 years ago

Åh du har köpt den fina vasen från Rusta ,Cooee kopian,så fin. Är tyvärr helt tokslut här nere i Malmö med omnejd. Tycker den är jättesnygg och inte bara jag som tycker det tydligen😊

niiinis
niiinis
Reply to  Anette i Malmö
3 years ago

Köpte 5 stycken, både vita och beiga. Kundeninte motstå. Var så himla fina! 🥰

Nästa inlägg

Magiskt!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x