Kall promenad och ny ritual

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Hej på er!

Sitter fortfarande i soffan efter vår kyliga promenad idag på dagen. Det var friskt men vi var bra påklädda så vi frös inte alls.

Ser ni vädret? Så underbart vinterväder. Såhär får det gärna vara.

Ser ni att jag fick med en liten halv ”halo” på himlen? Blir alltid så fascinerad av dessa halos.

Hur vackert?

Isig hemma på altanen igen. Vi tog en dryg timmas promenad i solen och det var verkligen så härligt. Efter vi kom hem så tog jag en lång varm dusch, något av det skönaste när man är lite kall om låren tycker jag. Sen körde jag min nya ritual igen som jag påbörjat.

Jag ska berätta mer om min nya ritual. Jaderoller har funnits i 1000-tals år och bl a använts inom den kinesiska medicinen. Jag halkade in på en tjejs Instagramsida som jobbade med ansiktsyoga och väldigt mycket med just jaderoller. Nu har jag läst på en del om detta och jag är så taggad och har kört nu i några dagar.

Det som en jaderoller sägs göra är att den stramar upp och stimulerar musklerna i ansiktet. Detta i sin tur rensar ansiktet från slagg, det ger en fantastisk lyster och glöd och slätar ut linjer. Den tar också bort svullnad i ansiktet, t ex påsar under ögonen. Jag har läst om vissa som provat och verkligen sett skillnad, någon skrev att hon fått bort en hel lång rynka i pannan.

Jag går just nu bara på känslan jag får när jag kör den. Att den är skön och sätter igång blodcirkulationen känns det som. Det är så otroligt skönt efteråt, det känns som ansiktet vaknar till liv. Jag blir alldeles klar i huden på något vis. Älskar den känslan. Gör det så det stramar upp huden så är det en fantastiskt bonus.

Så hur gör jag då? Jag kör den efter att jag haft på serum efter ansiktstvätten. Jag kör med det här serumet. Det är ett uppstramande och utslätande serum. Helt naturligt och innehållande bl a det exklusiva extraktet från det persiska silkesträdets bark som stramar upp och slätar ut. Den är superskön på. Så när jag haft på den här efter tvätt så börjar jag rolla. Det som är positivt med att tills med serumet är också att den boostar sig in i huden ännu bättre och djupare.

Jaderollerjust nu 30% rabatt.

Det här med jaderoller har blivit riktigt hett förstår ni. Med den stora rollern drar jag försiktigt med lite tryck ut från näsan mot örat för kinderna. Från hakan längs käklinjen mot örat för just käklinje och att strama upp. Från halsen/hakan och nedåt för just hals. I pannan kör jag den uppåt från ögonbrynen. Den lilla rollern kör man med runt ögonen.

Dom som kört ett tag får jättebra fin hud med massa glow och märker tydligen stor skillnad i stramhet. Jag har kört den morgon och kväll nu (direkt efter ansiktstvätt) i några dagar och jag tycker redan jag känner lite skillnad. Jag tycker det är en mysig ritual att stå och köra den som en massage i ansiktet, känns som man gör något fint åt sig själv. Ska bli spännande att se utvecklingen känner jag.

Jaja, nu ska Tony och Milo ge sig ut i pulkabacken med Tonys bror och kusin Neo och Molly. Själv ska jag fortsätta jobba en stund.

Hoppas du har en mysig lördag!

Kram Nina

95
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
3 years ago

Den MÅSTE jag prova. Har haft en påse under ena ögat en vecka nu och googlat hur man får bort den. Så då testar jag denna och hoppas att det blir bättre ❤️❤️❤️

Eva
Eva
3 years ago

Jag som är lite trög kanske🙈 men vad är det i rollern som skulle göra att den tar bort rynkor i pannan tex?
Är nyfiken då jag har rynkor i pannan🥰
Skulle absolut kunna testa om jag fick se resultat som man verkligen ser skillnad.
Kan du inte göra en före o efterbild när du hållt på ett tag😘

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Som jag fattar det så stimulerar den blodflöde och collagen i huden samt väcker musklerna. Det är ju musklerna som typ ”krampar” som gör att vi till slut får rynkor. Ska bli spännande att se hur det fungerar, det känns i alla fall väldigt härligt. 👌🏻✨

Eva
Eva
Reply to  niiinis
3 years ago

Ja ska bli väldigt intressant och få se om du får nån märkbar skillnad👍
Känns ju rätt otroligt med bara en roller liksom.

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Googla så får du se, folk har fått fantastiska resultat. 👌🏻👌🏻

Nästa inlägg

Kycklinggryta

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x