Skitproblemet löst

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Halloj!

Ja jag lovade ju att tipsa om en inpackning som jag använder. Kan verkligen rekommendera den.

True soft från Maria Nila.

Återfuktar, ger näring och ger ett silkeslent hår. Doften, mmmmm….så himla härlig. Recensionerna är toppen överallt, alla verkar gilla det här. Jag förstår det för det är verkligen toppen. Jag älskar att håret ändå inte blir tungt även om inpackningen är så vårdande. Det hjälper också till att behålla färgen i ett färgat hår. Det skyddar också mot värmde och fria radikaler. Detta finns också i schampoo & balsam, som ett kit, det hittar du HÄR. (Just nu Rea).

Nu blev det en stor korg med toalettpapper på toan. Vilken fin detalj, har inte ens tänkt på det förut. Sen är det bra för la familia att allt står i närheten. Annars så blir det ett himlans gapande från toaletter: ”Kan nån komma med toooooapapppeeeeeer” 😅 Så löser man skitproblem hörni. Haha..

Så, nu börjar jag bli riktigt trött, är vaken på övertid här men jag sov till 8 i morse som en riktig tonåring så det är nog därför jag orkar hålla mig vaken. När hände det sist?!

Nu är det natti natti, hoppas att du haft en mysig helg.

Kram Nina

81
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Myssovisar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x