Härligt skönhetstips

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Halloj halloj!

Jag vet att ni är många som älskar skönhetstips, jag älskar sånt också så dom inläggen bara måste man få med här på bloggen. Jag fick höra talas om den här produkten första gången på Therese Lindgrens youtubekanal. Tänkte inte så mycket på det då men något planterades i mig, för nästa gång jag sprang på produkten var jag bara tvungen att köpa den.

Nu har jag testat den ett tag och måste bara säga att det är helt fantastiskt hur den får ansiktet att kännas. Helst nu mitt i vintern, kan också tänka mig att den är toppen på sommaren när ansiktet torkar ur av sol och salta bad.

Lumene Micellar cleansing water HÄR

Jo men visst serru, ALLA pratar om det här vattnet. ”De franska kvinnornas skönhetshemlighet.” Har du missat det så är det inget konstigt för det har inte varit på tapeten så himla länge. Micellära produkter har en speciell rengörande sammansättning. Dessa små små micellära partiklarna som egentligen är nanomolekyler av olja som drar ut smuts, orenheter och makeup rester ur huden, nästan som en magnet. Det är alltså små små mikroskopiska partiklar som dammsuger huden från sånt som inte ska sitta där. Den efterlämnar huden återfuktad och ren och alldeles ljuvligt len och härlig. Du behöver inte ha på vanlig ansiktsvatten efteråt utan bara smörja med din vanliga hudkräm efteråt. Denna innehåller 92% helt rena produkter och är så himla bra. Billig är den också!

Den här använder jag själv på morgonen istället för vanlig tvätt. På vintern blir man extra torr i huden och då försöker jag faktiskt att inte tvätta ansiktet med vatten så ofta. Det räcker på kvällen när man tvättar av sig sminket. Denna är därför perfekt på morgonen, inget vatten som torkar ur utan detta micellära vatten på en bomullsrondell som efterlämnar huden mjuk och len. Älskar den! Kommer nog aldrig sluta med det.

Det var dagens skönhetstips!

Kram Nina

99
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2801 1.jpg

Nästa inlägg

Kaffe kan minska dödlighet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x