ANNONS

I valet och kvalet

/

Godmorgon!

Här sitter jag i min ensamhet och ska precis börja äta frukost. Står i valet och kvalet om jag ska ge mig ut på promenad eller inte?

Har i alla fall riggat på mig kläder så jag kan det. Världens bästa byxor detta. Det är såna där skidåkarbyxor med vindskydd i fram. Försökte leta upp dom på XXL där jag köpte dom men hittade inte. Är i alla fall supernöjd med dom här.

Anledningen till att jag velar med promenaden är att jag är lite slut i kroppen då jag just haft världens jättemens (hoppas nästan att det inte är så länge kvar på den där mensen – hoppas nästan på klimakteriet nu) och lågt järn i kombo med det är inte jättekul. Råkade hemmaträna på vardagsrumsgolvet igår, lite styrketräning. Behövs inte mer, blir liksom för mycket för kroppen att orka så då blir jag helt urlakad. En med lågt järnvärde (i mitt fall låga järndepåer) har ju jättesvårt att klara hård träning. Har med syresättningenen av blodet att göra. Det är så himla trist för jag gillar att träna hårt när jag väl tränar. Usch jag är så less på mitt järnvärde så ni anar inte. Har tampats med det till och från i 8 år nu.Har i alla fall köpt andra järntabletter nu som jag ska kombinera med de vanliga jag äter och se om jag blir starkare snart. Går jag upp och äter 2 av dem vanliga per dag så pajar magen, får magkatarr av det. Så synd för jag känner hur jag blir bättre av det. Blütsaft tål jag inte så det kan jag inte dricka. Ska i alla fall handla spenat och blodpudding som vi ska äta ikväll. Milo blir överlycklig, han ÄLSKAR blodpudding. Det är ett av livsmedlen som innehåller massor med järn. 100 g blodpudding innehåller 17-19,5 mg järn vilket är galet mycket. Jämför t ex med fläskkött (0,8-1,7 mg järn) eller nötkött ( 2,8 – 3,6 mg järn).

Så nu ska det bli en återkommande måltid här hemma, med lingonsylt och bacon till är det ju hur gott som helst. Jag köper alltid glutenfri blodpudding.

Hepp, dags att ta ett beslut om det blir en promenad eller inte. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00