Fredag is in the house

Godmorgon vänner!

Underbara ljuvliga Fredag är äntligen här. Sista dagen för veckan att få upp barn på morgonen, det är en kamp vissa morgnar ska ni veta. Han gillar att sova på morgonen lika mycket som sin pappa. Jag är den enda morgonpigga i familjen, så kan vi ju säga. 😀

Igår snajsade jag till nya naglar på mig själv. Sen pandemin startade så har jag varken gått och gjort naglar eller fransar. Tänk, det är snart ett år sedan. Inte klokt! Dom blir ju INTE som när min nageltjej gör dem, absolut inte. Men dom duger fint för mig. Jag förstärker ju numera mina egna som blivit långa under. Tyckte den här färgen var så himla fin. Det är gellack som jag beställt på nätet.

Idag måste jag åka och köpa lite ny kattmat till lilla hönan här hemma. Jag googlade på vilken mat som ska vara bäst för katt och denna kom upp ofta, väldigt många som rekommenderar den. Det är spannmålsfritt med hög kötthalt. Hela 80% faktiskt. Alla ingredienser är helt naturliga också. Köpte en liten säck för att se om den gillades, hon är lite ”picky” donnan här hemma, detta funkade finfint. Hon tyckte det var supergott.

Jag blev lite ”skadad” sen vår Toxy gick bort. Han älskade ju Friskies eller Whiskas han så det var det vi köpte till honom. Nu ska jag börja med att säga att veterinären trodde att vår Toxy hade blivit förgiftad av glykol, vilket gjorde att alla hans inre organ slogs ut och gjorde så han blev dödligt sjuk. Katter älskar smaken av glykol och får de i sig det är det jättefarligt för dem. Så vår veterinär trodde INTE att det berodde på torrfodret han fått. Men efter att jag googlat om det så tog jag beslutet för något tag sedan att ge det bästa fodret jag kan hitta åt Majlis, bara för att eliminera eventuell risk för njursjukdom pga av foder osv.

Så med det sagt, bli inte rädd nu om du har en katt och den äter torrfoder av annan sort, jag säger såhär…. googla och så bildar du dig en egen uppfattning om det. Jag är bara skadad efter en väldigt traumatisk upplevelse då vår katt blev dödssjuk på bara ett par dagar och vi fick ta bort honom.

Fredag, ja vad gör man på fredagar? Städar lite. Ska handla sen också och hoppas få med mig en fin fredagsbukett med. Hepp, dags att sätta igång dagen här. Ville bara kika in och säga godmorgon denna härliga veckodag. Ha en mysig fredag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

104
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
3 years ago

Åh, kan du inte berätta mer om dina nagelgrejor? Jag har inte heller gjort mina på ett år och de ser förskräckliga ut.

Helena
Helena
3 years ago

Det där med mat till husdjur är en hel djungel tycker jag. För ett par år sedan gick jag över från torrfoder till färsk mat till mina katter. Finska märket Mush har bra tycker jag. Det är som frysta puckar av kött. Mina tycker bäst om kombon nötkött och gris. Det svåraste är att komma ihåg att ta fram ur frysen dagen innan.😄

Petronella
Petronella
3 years ago

Fina naglar! Jag är i behov av att köpa gellack men det är en djungel och väldigt många märken att välja på online (när man nu måste byta). Jag har kört Depend men de togs ju bort från marknaden när några fick allergiska reaktioner. Får man fråga vilket märke du köpt? Trevlig helg!

Lena
Lena
3 years ago

Så fina naglarna blev! Vad använder du för produkter när du gör egen förstärkning på dina naglar kan du länka kanske? 😊 Ha en fin kväll ✨

Nästa inlägg

Min bästa kompis i köket

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x