Välkomna helgen

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel och Cellbes

Godmorgon vänner och underbara Lördag!

Älskar älskar lördagar. Får alltid ett sånt lugn just på lördagar. Jag själv kan gå ned i tempo med att svara på mejl, jag kan dra mig länge på morgonen….bloggar gör jag ju ändå de allra första dagar men på lördagar känns det mer avslappnat med allt. En härlig känsla.

Jag startade dagen igår med en kall promenad. Det gnisslade gött under skorna när jag gick. Det låter ju faktiskt hur härligt som helst. Det var så kallt så kallt men wow…. den varma duschen jag fick ta efteråt var som varm bomull för mina kallar skinkor och lår. Haha….

Topp HÄR, lösögonfransar HÄR

Tvättade håret och fixade mig lite för att det var finfredag. Jag försöker alltid att fixa mig lite extra just på fredagar. Mest för att jag alltid jobbar hemifrån och skulle jag inte anstränga mig lite extra så skulle jag kunna se ofixad ut månadens alla dagar.

Åkte iväg och handlade, fick med mig buketter från ICA. Köper för det mesta till 2 vaser på fredagar. Älskar känslan på kvällen man får med nya fräscha blommor i vaserna.

Tyvärr så var två av rosorna av men då löste jag det med att lägga dom i den här ”Kastehelmi” skålen från Iittala.

Blev fint på hyllan i badrummet.

Tända ljus så lång ögat kan nå hemma igår kväll. I slutet av kvällen har vi så varmt så vi smäller av. Haha…. måste köpa fler såna ledljus så man inte behöver tända så himla många åt gången.

Mys! Älskar våra stora pyramidljus, de brinner så himla fint.

Ni var många som frågade om mina nagelgrejer. Gud, ni anar inte hur mycket jag googlat och letat efter dessa grejer alltså. Haha… vilken djungel. Nu har jag dock fått lite koll. Här är lite av det jag använder, har en hel låda med grejer nu. Jag har ju köpt elektrisk fil och fläkt och hela konkarongen. Vill ju inte damma igen lungorna och att fila för hand tar 150 år.

Jag började med att köpa ett kit på Fyndiq. Ett sånt kit med uv-lampa och alltihopa. Jag jobbade ju lite med att göra naglar på en salong jag jobbade på för 100 år sedan. De som gjorde naglar hos mig då visste att jag var självlärd och fick pris därefter. Dom såg mina tror jag och tänkte väl att dom dög…. haha! Det var inte så noga för 20 år sedan, nu skulle man ju kanske aldrig gå till en outbildad! 😅 Måste googla om jag hittar kitet. HÄR hittade jag det.

Jag har fyllt på med gel några ggr. Både ”clear” (genomskinlig) och ”cover” som de heter. HÄR hittar du alla såna geler, det är där jag köpt mina när jag fyllt på lagret. Senaste köpet är dessa gellack som jag hittat. Jag köpte svart, nude flesh och top/base gel. Kan säga att top/base gelén är det bästa jag haft. Sååå himla fina och blanka blir det av den. Färgerna är också toppenbra, är såå nöjd! Japp, så vill du ge dig på att göra egna naglar har du en hel del tips här.

Mitt i matlagningen igår. Varm av alla ljusen och mysstassen på. Som sig bör… så fort man kommer innanför dörren åker vanliga kläderna av och myskläderna på. Så skönt!

Maten igår kväll blev sååå god! Den måste du testa någon dag. Recept kommer senare idag.

Nu ska jag göra frukost åt oss här hemma. Ha en mysig lördag. Vi hörs sen!

Kram Nina

94
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
C
C
3 years ago

En liten välment och nyfiken fråga…du är så otroligt vacker, på alla sätt o vis…jag bara undrar vad du gjort för fillers? Gör du botox också? Eller du har gjort profihlo? Det är ju väldigt ovanligt att man är så fin o slät i ansiktet, när man gått ner så mkt i vikt… Jag har själv gjort det och går till en salong på min hemort, så jag är väldigt för detta. Tycker att dina mungipor är så uppåt om man tittar på bilder och från tv, innan din viktnedgång. Jag menar inget illa, är bara nyfiken… Kan du inte berätta mer? Ingen illa avsikt alls med min fråga. Är bara genuint intresserad och nyfiken. Läser din härliga blogg varje dag 🙂 Kram

niiinis
niiinis
Reply to  C
3 years ago

Jag har faktiskt inte gjort någonting alls helt ärligt. Jag vågar inte. Har varit på en konsultation för ett år sedan men vågade inte ändå. 🥸 Jag är så otroligt rädd för allt sånt som jag själv inte kan påverka även om de flesta av mina vänner som kör botox säger att det är en skön känsla. Gud, jag kan inte tänka mig hur det ska kännas att inte rynka pannan! 😭 Får lite panikkänslor av det. Jag har ju ett förflutet som svår hypokondriker så jag tror att det hänger kvar liksom….

Vad snäll du är. Jag som tycker mina mungipor hänger som aldrig förr. Visst har jag märkt av en stor förändring sen jag gick ned över 20 kilo, såklart. Dock så återhämtar sig huden efter en stund men jag har lite häng på kinderna t ex. Ögonlocken börjar ge upp också och rynkor både i panna och under ögonen. Jag är ju 48 år så konstigt vore kanske annars. Försöker titta på min mamma och tänker att måtte generna vara lika snälla mot mig, hon är välbevarad – rynkig men välbevarad och pigg i sitt utseende även om hon aldrig varit så jättenoga med produkter. Jag har ju varit slaviskt duktig med produkter den jag närmade mig 40.

En del säger ju att Sellerijuice ska göra under med huden, man får väl hoppas att den gjort det och fortsätter att göra.

Får se om jag vågar någon gång i framtiden, ska inte sticka under stolen med att jag ibland är väldigt sugen när jag ser hur min hy åldras så fort numera.

Tog inte alls illa upp. Såklart man kan fråga. Kram ❤️

C
C
3 years ago

Finns det något som du inte är bra på, du superkvinna!? 😂Du är grym. 💕

niiinis
niiinis
Reply to  C
3 years ago

Haha! Det finns mycket jag inte är bra på, tro mig. Jag kan lite om mycket men beundrar människor som är fantastiska på några få saker. 😅❤️

Eva
Eva
3 years ago

Ja alltså det där med kall rumpa när man promenerar😏 har försökt hitta nåt bra att ha på sig. Spelar ingen roll att man har ulltrosor(heter det det?) såna man köper i sportaffären, ullunderställ och termobyxor man fryser ändå om röva🤗
Både jag och min promenadkompis har samma problem.
Borde vara lite tjockare vadderat just över rompan på trosan. Ja jag har då inte hittat nåt bra ännu.

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Håller såååå med! Hopplöst! Hojta om du kommer på något bra! ❤️

Nästa inlägg

Fredag is in the house

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x