Det här råkade hända

Godmorgon!

Sov som en gris natten till igår, alldeles för många timmar typ. Så inatt blev det bara 4 timmar. Men men, känner mig än så länge rätt pigg ändå. Tänker inte låta lite sömnbrist förstöra den här dagen, så de så! 😅 Det ska bli soligt som tusan idag så jag tror att vi måste ut och njuta lite.

Igår morse hände det här! Haha…. det är Tonys lockiga burr som ligger där. Han råkade raka sig lite fel igår så det hela slutade med att Milo rakade av honom allt. Ni som följer mig på Instagram kunde följa allt på story. 😅 (Här hittar ni min Instagram).

Haha! Såg rätt kul ut innan allt lossnade. Milo tyckte nog att det var rätt kul att få raka bort allt även om vi båda tyckte det var väldigt ovant igår. Varje gång man såg honom så hajade man till. Han får sina ryck att raka av sig håret ibland, rätt vad det är så kapar han skägget också.

En ny man i vår soffa. Ärret uppe på huvudet fick han när han gjorde lumpen som brandman. Apropå skägget….. i ett teamsmöte i förra veckan var det en som frågade om han hade yoghurt i skägget? Hahaha…. nääääää det är gammeln som kommit och tagit honom. 😂 Jag är osunt glad över hans ålderstecken ska ni veta, haha….-antar att det är baksidan av att ha åldersskillnad. Tony är ju 8 år yngre än mig för er som inte vet det. Så varje ålderstecken som jag ser på honom blir jag lite glad i magen av. Män åldras ju assnyggt dessutom! Han blir bara finare och finare tycker jag, mer och mer manlig liksom. Sen behöver jag inte känna mig ensam med långa skäggstrån på hakan och rynkig panna. Haha…

Några skrev att han var lik Travis Fimmel från Vikings så nu måste jag se den serien också.

Någon form av likhet har dom ju faktiskt. I alla fall på den här bilden. Hade aldrig hört talas om den skådisen innan ens. Gud, jag måste ha legat under en sten som missat serien och allt. Anstränger jag mig och tänka så tror jag Tony tittat på den.

Den här goda middagen gjorde vi igår innan mello började. Plankstek. Mums! Jag som aldrig äter kött tyckte rostbiffen blev riktigt bra och var riktigt god. Recept får du senare.

Jahapp! Dags att juica lite selleri då. Ibland är jag så less på den förbannade sellerin men den gör så mycket gott för mig så jag skulle liksom inte kunna sluta! 🌱 Igår åt jag kött dessutom och det brukar inte min mage gilla så det blir perfekt att skölja ut lite bös från tarmarna.

Ha en härlig Söndag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

177
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
3 years ago

Nu måste jag få fråga… Du skriver att du aldrig äter kött? Men du har ju massor med recept på olika kötträtter – och skriver att dom är jättegoda. Hur vet du det om du inte äter kött?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
3 years ago

Jag skriver aldrig att jag aldrig äter kött. Jag äter kött väldigt väldigt sällan, det händer alltså även om jag undviker det för det mesta.

Men eftersom jag jobbar med att göra nya recept då måste jag ju ALLTID smaka på alla rätter såklart. Vad skulle jag vara för en receptkreatör annars? 😂

Lena
Lena
3 years ago

”Jag som aldrig äter kött tyckte rostbiffen blev riktigt bra…” står det i inlägget här ovanför. Det var därför jag frågade

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
3 years ago

Ok, men då vet du hur det ligger till nu. 👍🏼

Nästa inlägg

Fläskfilé och baconlåda

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x