Poff så var det måndag!

Godmorgon!

Måndag i huset idag, sist jag skrev det var det Fredag i huset. Swisch swosch så är det över med helgen. Haha…. Det tyckte minsting också när jag växte honom i morse. ”Man hinner ju bara sova lite så är det Måndag igen” sa han. Exakt så känner jag också. Haha….

Igår startade jag dagen med en långpromenad. Körde lite live på min Instagram också så jag fick lite sällskap av några av er, riktigt mysigt och gå omkring och snacka lite när man går själv.

Efter frukost så drog vi iväg och köpte vattenslang, konstig produkt att köpa mitt i vintern men vi försöker få fart på vårt spa-bad. Dock så är något tokigt med det som vi ska reda ut idag.

Tony höll på långt på eftermiddagen igår med pannlampan i högsta hugg. Jädrans bra det där med pannlampa.

Vi köpte fågelmat och den här fågelmataren också. Ska dock få tag på ett plastfat att sätta fast under, orkar inte med mössen som kommer av att det hamnar massa på marken när de äter. Tänkte bara använda dubbelhäftande tejp tänkte jag. Den här fågelmataren är till för småfåglar så de kan sitta skyddade och äta. Förra året hade vi stora kråkor som skrämde bort de små för jämnan. Får kanske hänga några små hållare i träden till de stora.

Jag är färdigkittad för en promenad. Måste bara jobba undan innan jag ger mig ut på en promenad innan lunchen.

Vi hörs sen igen, har en veckomatsedel som kommer ut och ett fantastiskt recept på kanelbullesemlor som jag stekte igår. Magiskt goda! Tony åt nästan upp alla. Haha….

Hörs sen!

Kram Nina

93
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Plankstek med duschesspotatis

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x