GB: glassnyheter 2021

Godmorgon godmorgon vänner!

Tack för era kommentarer i mitt  förra inlägg. Ni är bäst, vet ni det? Ni lyfter alltid mig när jag inte känner mig 100 och det uppskattar jag er så himla mycket för. Tack! ❤️ Har läst era kommentarer och känner mig lite lugnare, hoppas så att ni har rätt…. att det någonstans ändå är normalt även om jag har mycket av dessa ”floaters”. Nu stör dem ju extra mycket också kanske för att jag tänker på det hela tiden såklart…. men tack igen, ska försöka hålla mig lugn till undersökningen.  ❤️

Jag har sovit länge inatt så jag känner mig utsövd och faktiskt på ett bättre humör idag. Hoppas verkligen det håller i sig. Idag är det i alla fall underbara Freeeeedaaaag och jag ska göra allt jag kan för att få den där härliga Fredagskänslan. Jag ÄLSKAR ju Fredagar, nästan så jag skulle vilja införa något som är sådär superspeciellt för just Fredagar så man verkligen får Fredagskänsla de luxe. Jag måste fila på det idén hörni.

Den här Fredagen kickar jag igång med något glatt i alla fall. Något som skvallrar om att snart…. ja även om det känns långt bort nu… så kommer vi smaska i oss glass för glatta livet. GB har släppt sina glassnyheter och det måste vi ju bara gå igenom!

Ben and Jerry’s Cookie Dough peace pop

Den amerikanska glassjätten Ben & Jerry’s firar otroliga 30 år och har i år bjudit på denna nyhet. En kakdegsglass med både chokladbitar och lent chokladöverdrag med peacemärke.

Twister Peek-A-Blue

Smak av jordgubb, blåbär och melon. Vilken fantastisk sommarkombo känner jag. Milo som älskar vanliga Twister kommer nog välja denna som första glass i sommar.

Marabou Apelsinkrokant

Strut med apelsinsmak, Marabou mjölkchoklad överdrag med krokantbitar och också chokladbitar i glassen. Detta mina damer och herrar är så nära glassbilen man kan komma. Jag ÄLSKAR apelsinskrokant!

Olof

Du som känner till barnfilmen Frost vet men Olof är. En kola, choklad och vaniljglass. Tror denna kommer vara en toppenglass också för de allra minsta.

Magnum Double Gold Caramel Billionare

Lyssna: Dubbla virvlar kex- och pekanglass med salt kolasås, krokantchoklad med kexbitar som överdrag…. ja ni hör ju, detta kan inte bli annat än en succé!

Cornetto Dragon

Svart våffla med mango-, passionsfrukt- och jordgubbsglass med kaksmulor. Toppad med jordgubbssås med smak av citron. Låter inte tokig alls i mina öron.

Cornetto Soft

Årets mjukaste nyhet! Åh, den här hörni….. fylld med mjukglass med vaniljsmak och chokladsås. Den här tror jag på!

Solero Exotic

Årets comeback gör denna läskande klassiker. Len vaniljglass med swirl och överdrag av exotiska frukter. Mums så fräsch!

Vad säger ni? Vilken kommer ni vilja smaka först av allt?

Kram Nina

198
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
3 years ago

Åh mums med glass!! Jag älskade Solero förr så den kommer jag garanterat att köpa sedan lät ju Cornetto Soft jättegod 🙂 Ha en mysig fredag och oroa dig inte allt för mycket över din kropp och ögon. Tror nog bara det är ”ålderdomen” som spökar lite med dig…det gör ju det i vår ålder. Jag själv har problem med tarmfickor som bara äldre får!! Va FAN jag äter bra och rör på mig varje dag. Sedan gör ju detta googlande att man blir knäpp! Fibrer eller inte fibrer..pasta eller inte pasta..ja du hör man blir helt knäpp 🙂

Anette i Malmö
Anette i Malmö
3 years ago

Ja men mums, Magnum och Cornetto Soft låter ju hur smarriga som helst. Angående ditt förra inlägg vill jag också bara inflika att jag är också klimakteriet och känner ungefär likadant som dej. Ups and downs och Coronan gör ju inte saken bättre. Har även såna floaters som du kallar Dom,jag kallar dom flygande prickar haha. Har haft såna mer eller mindre hela livet men tycker att dom blir värre när jag är t.ex spänd i nacken och har ont. Så vet inte om det hör ihop med det. Ha en trevlig helg❤

Anna Gustafsson
Anna Gustafsson
3 years ago

Cornetto soft blir det först sen några av övriga också. Trist bara om man får en favorit och sen försvinner den efter sommaren 🙄

Therese
Therese
3 years ago

Nya magnum vill jag absomut testa! Är ingen riktig glassmänniska egentligen. Måste vara mkt choklad eller såa i den. Mjukglass går helt bort för mig då den är totaaalt värdelös så fort toppingen är borta 😅

Lotta
Lotta
3 years ago

Marabou Apelsinkrokant är supergod. Har funnits ett tag, finns ju även i flerpack med lite mindre strutar. Sen tror jag på Cornetto Soft!

Giggi
Giggi
3 years ago

Hej Nina
Jag läser din blogg varje dag ser att du ibland är ledsen ibland glad. Så är ju livet upp och ner. Jag ska berätta lite om mitt liv,du får själv avgöra om du vill publicera eller inte. Men lova mig att läsa och nästa gång när livet känns lite jobbigt tänk att det finns människor som har det värre…
Jag förlorade synen på ena ögat för 8 år sen,det kom en propp på gula fläcken. Det fanns inget att göra. Än idag vaknar jag varje natt och kontrollerar synen på det andra ögat. Men det går att leva med syn på ett öga.

Jag har ett vuxen barn som flyttat hemifrån lite mer än ett år sen. Hon har varit deprimerad sen barnsben. Hon blev utred det tog flera år att ställa diagnos. Du vet psykiatrin suger ju i hela Sverige. 2019 januari fick hon ett diagnos. Sen blev det olika psykologer,den ena efter den andra slutar. Ont om läkare osv. Hon käkar ju medicin men om du frågar mig så tycker jag inte att det har hjälpt fem öre. Ibland får hon mörka tankar ja. Varje varje dag är jag orolig över henne. Jag ser hur dålig hon mår,men tack och lov orkar hon jobba. Det tär mycket på henne men hon måste. Min rädsla över att hon ska ta livet av sig lämnar mig aldrig. Idag hade jag inte hört nåt från henne sen söndags och hon hade inte svarat på släktingars meddelande heller. Först ringde jag psykiatrin ville rådfråga finns det inget ställe där vi anhöriga kan vända oss till för jag kan inte om hennes diagnos och jag vet inte hur jag ska bete mig mot henne. Men nej det fanns inget ställe man kunde vända sig som anhörig och sjuksköterskan kunde inte heller ge mig råd.
Sen forsatte jag ringa min dotter inget svar,så jag gick till henne. Bad nån granne öppna ytterdörren. Ringde på,knackade inget svar. Sen ringde jag hennes mobil jag hörde hennes mobil från lägenheten. Då var min oro på topp. Ligger hon död där inne? Gick ner tänkte ringa fastighetsägaren,då fick jag sms hon levde. Tack och lov.
Nina du ska vara glad över att du har friska barn,en man som älskar dig och du honom. Hur jag orkar med livet,med mig? Jag tänker det finns säkert värre saker.
Så nästa gång när livet känns motigt var tacksam över det du har.
Sköt om dig.

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
3 years ago

Jag beklagar verkligen allt tungt och hemskt som hänt dig. Livet är verkligen inte rättvist och ibland undrar man varför man måste gå igenom vissa saker? Beklagar att du förlorat synen på ditt ena öga, min mormor har gula fläcken så jag vet vad du menar.

Som du säkert förstår så berättar jag inte allt här på bloggen. Jag har börjat måna om min och min familjs liv på ett annat sätt vilket gjort att jag inte längre är lika öppen. Detta för att det är läskigt att kasta sig ut och öppna sig för dels så kan folk verkligen vara elaka och tanken att alla vet allt om en är inte något jag vill känna. Så jag vet vad du menar, livet är otroligt jobbigt och hemskt ibland, mycket som hänt i mitt liv också som jag utelämnat.

Något som är bland det hemskaste är om man har ett barn som mår dåligt, det finns inget som gör så ont i ens själ som det. Jag hoppas så att din dotter får hjälp och att hon alldeles snart hittar lugn i sig själv och kan få må bra.

Kram till er!

Nästa inlägg

Känner mig som ett ösregn idag

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x