”Njutig” dag

Hej vänner!

Jag har landat i soffan här, nybadad, nytvättat hår, ansiktsmassage klar…. nu är det bara kvällen kvar. Dock så har vi inte orkat med middagstänket ännu så kanske får det bli bara varma smörgåsar eller något.

Ja idag hade vi liten dejt med släkten från Sthlm. Såååå mysigt att kunna ses och umgås utomhus ju. Det galna är att vi ses oftare nu när det är pandemi än innan, ett virus som fört något gott med sig kanske? Nu anstränger man sig mer för att få ses, förut när det var självklart så ansträngde vi oss inte alls. Man står ut med både kyla och blåst…. bara man får ses. Konstigt det där och otroligt härligt tycker jag. Vi ska ses snart igen. Så mysigt ju!

3049DDFB-7620-4464-8E33-6A23571BD7FA

Röda kinder på barnen då de lyckades trolla fram små backar att kunna åka i.

 

99E130E0-EE6B-417B-B3D7-EB7C5CFD4FC5

Min kusin Sami (till vänster i bild ovan) och jag har hittat på så mycket tok uppe hos mormor i Finland när vi varit där om somrarna. Vi fick ibland vara barnvakt till småttingkusinerna och när dom somnade så hittade vi på massa galna grejer. Jag kan kanske ha varit 13-14 år och han är något år yngre än mig. En gång startade vi bilen och körde upp och ned för garageuppfarten…. ja tills jag backade in i huset och senare körde ned deras klädställning. Undra om Lisa (min moster) någon gång upptäckte att hennes klädställning kapats med 30 cm. Förmodligen. Eller om de märkte det stora märket i huset bakom sopkärlet?

Sami och jag skrattade så vi nästan dog. Kan ni fatta vilka galningar vi var? Hahaha….. Det blev rätt skoj när vi berättade detta för släkten för något år sedan. Allt var förlåtet och preskriberat. 😂

Kaffet kokades på elden och så fick vi Hajkbanan till efterrätt. Det mumsades rulltårta för glatta livet också. Så gott allting!

Min fina mamma och pappa! Tillsammans i 52 år. ❤️❤️❤️❤️❤️

Hepp, dags att få något i magen här. Hoppas att du haft en mysig lördag. Imorgon är det Alla Hjärtans dag.

Kram Nina

 

136
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lördag och tips på gott att göra av pizzadeg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x