ANNONS

Lev nu!

/

Godmorgon Måndag!

Här pågår förberedelser för morgondagens plåtning till min bakbok. Sista kompletteringarna som görs nu hörni. Inte så många månader kvar tills jag äntligen får visa den. Som jag längtar! ❤️

Här ser man fortfarande tecken på diverse alla hjärtans dag firande i vårt hem. Vi hade en supermysig dag igår som avslutades med middag här hemma. Mamma och pappa var här och så vår familj med alla barnen. Så mysigt! Jag bjöd på Bruschetta till förrätt, Lövbiffgryta till varmrätt och Gino till efterrätt. ❤️

Livet, och alla dom jag har i det, jag är så otroligt tacksam. Så glad att jag har en mamma och pappa i livet, att jag får älskas av Tony och att jag har tre barn som ger mig sån glädje och lycka varje dag. Patrik Ekwalls fru gick bort i lördags i skitsjukdomen och jag grät över det fast jag inte känner dom alls. En dotter som knappt börjat skolan efterlämnas, familj och vänner. Har tänkt på dom sen dess, det måste vara en sån chock då det också gick så fort på slutet. Så otroligt sorgligt och ledsamt, fy fasen. 😢

Jag präntar in hårt i mitt huvud att jag måste lova mig själv och mitt liv att vara glad för det varje dag. Att jag får finnas, varje dag måste jag vara glad över det. Vilket humör jag än vaknar på, hur hårt ett förklimakterie än tuktar mig…. så ska jag bannemig vara glad för att få finnas här.Att leva i nuet är inte lätt, man tänker ofta framåt…. man tänker snart är det helg igen, snart är det sportlov, snart är det sommar, snart är det semester…. snart snart snart. Livet pågår ju hela tiden! Nu, det pågår nu nu nu. Varje sekund, inte bara på fredagar och på helgen, på sportlovet och på semestern. Man bör vakna upp på morgonen och tänka: ”Vad ska detta liv som jag får leva bjuda på? Hur kan jag göra det så härligt som möjligt just idag?”

Är det en god middag? Är det en kul film på Netflix på kvällen? Är det en fika med ett gott bakverk? En härlig promenad med en vän eller partnern? Ta ett bad med ett lyxigt badskum? Smörja mig med go’luktande bodylotion? En ny bukett i vasen? Kolla nästa program i serien du följer? Kramas i soffan? Bädda rent i sängen? Diska? Byta gardiner? Möblera om? Ringa mormor? Slappa i soffan och inte göra något alls?

Är man närvarande och i det du pysslar med just nu så lever du livet. Ligger du på soffan och gör ingenting, njut av det. Andas djupa andetag, landa, reflektera, var glad för att du får ligga där på soffan just i detta nu. Äter du en god måndagsmiddag, njut av den. Smaka, känn all struktur i maten, känn hur den mättar din mage. Var lycklig för att du får äta dig mätt. Det finns 1000 saker som gör att vi kan njuta av livet som pågår här och nu. Jag ska öva mig för detta på allvar fr o m nu. Jag förtjänar det, mitt liv förtjänar det.

Nu njuter jag av att jag får sitta här i morgonrock med tofs på skallen och skriva till dig. Jag är mätt efter min frukost som nu ligger i magen. Jag har gett min kropp näringsrik frukost som den mår bra av. Det njuter jag av just i detta nu.

Värt att tänka på, ellerhur!

Kram Nina

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00