Projekt göra om hemma

Godmorgon vänner!

Tack för alla kommentarer i förra inlägget. Ja ibland behöver man stanna upp och tänka till lite i livet. Vi behöver alla bli påminda.

Här ligger en god frukost i magen. Den jag i stort sett äter varje morgon numera. 2 bananer, 2 dl frysta svenska blåbär och ca 1 1/2 dl vatten i blendern. Gäller sen smoothien i en skål. Sen äter jag antingen egengjord müsli, Fredrik Pauluns müsli eller så gör jag som jag gjorde i morse. Glutenfria havregryn, kokosflingor, färska blåbär och jordgubbar. Mums! Mättande och nyttigt.

Jag planerar lite tavelvägg här hemma. Dessvärre blev det inte riktigt som jag tänkt mig med antalet och hur det såg ut så nu har jag beställt fler ramar och posters. Tror det kommer bli jättefint mot vår ”betongvägg” i vardagsrummet när det blir klart. Sen den nya soffan till, jaaa…. kommer bli så fint! Jag har inte berättat va? Eller har jag det? Ja man får ju dåligt minne i förklimakteriet så ibland får ni stå ut med upprepningar. Haha…

Nej men vi ska göra om lite. Möbler ska bytas ut och färgsättning ska ändras lite. Det ska bli ljusare, träigare och lite ”naturigt” sådär. Känslan ska vara lite såhär:

Bild lånad här.

Lite den här känslan vill jag ha men kanske lite mer boho med svarta detaljer. Vi kommer dessutom ha gråa väggar och mörkt golv. Men det ger ett sånt lugn och mys tycker jag.

Ni får se hur det blir vartefter såklart. Kul och ha ett litet projekt att jobba med känner jag. Så fort boken är klar kommer jag ha lite mer tid till sånt här, längtar efter fix och trix hemma känner jag.

Nu måste jag fortsätta jobba här, vi hörs senare.

Kram Nina

106
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lev nu!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x