ANNONS

Ett läskigt minne dök upp

/

Gokväll gokväll!

Här sitter jag vid TV:n och Farmen. Har följt det lite sporadiskt så inte lärt mig namn och hittat någon favorit ännu. För det brukar man ju göra när man följer något regelbundet, till slut hittar man någon man gillar lite extra och vill ha kvar i programmet.

Håller ju på och förbereder inför fotografering här där det ska fotas lite kakor. Å här ser ni ett gäng misslyckade kakor. Haha…. japp, så kan det gå. Det är bara att göra dem igen och igen i värsta fall, innan ett recept sitter så kan man behöva baka det fleeeeeera gånger. Så drygt är det men ibland kan det sitta hårt inne innan man är fullt nöjd med det. Min farbror var förbi här idag så han fick med sig en påse misslyckade kakor, smaken var det inget fel på!

Usch hörni, jag fick upp ett lite jobbigt minne på FB.

Jag minns exakt den här dagen. Så otroligt hemskt med det där samtalet från skolan och hjärtat i halsgropen. Allt gick tills slut bra och Milo hade en oerhörd tur att det inte gick värre än vad det gjorde. Han hade nog änglavakt. Han hoppade ned från en hög avsats och föll så illa så att en rot med en avsågad kvist for rakt in i hans hals. Alltså från munnen och ned i halsen. Åh Gud, kan knappt skriva om det för det är så otäckt att tänka vad som hade kunnat hända.

Fy så jobbigt det var med det där såret i halsen. Det gjorde ju såklart jätteont och vi fick hålla på med bedövningssalvor och liknande för att han ens skulle kunna äta eller dricka. Tog ett bra tag innan det där såret i halsen försvann men som tur är så läkte allt jättefint till slut.

Jag minns att det första han ville ha när han kunde äta helt normalt igen var ”Gregers”. Haha… ja vi kallade denna rätten för det. Det är alltså korvbitar som man sticker spaghetti i. Sen låter man allt koka så länge som spaghettin behöver. Häromveckan lagade jag detta igen och gissa om det var kul att se hans förvånade min när han fick det serverat vid matbordet? Haha… han hade nästan glömt av det. Lika gott fortfarande dock. Här använde jag fullkornsspaghetti. Lite kul tips till någon som kanske har en liten matvägrare därhemma eller bara vill göra lite skoj av något som är så vardagligt som spaghetti och korv.

Jag tycker ju den kombon är sååå god! Sen ska man ha massor med Johnnys p’s sötstarka senap till. Muuuums! Har hört att Champagne eller mousserande ska vara väldigt gott till korv. Haha, låter otroligt men det måste man ju testa!

Hepp, nu ska jag fortsätta titta här. Ha en fin kväll nu hörni.

Kram Nina

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00