I duschen och i sminkväskan

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel.

Halloj vänner!

Jag har rensat bland mina smink och skönhetsprodukter. Jag ska göra i ordning och ha mitt smink och mina skönhetsprodukter uppe vid mitt skrivbord. Kom på att jag ju hade så tidigare och att det var lite mysigt att sitta och sminka sig.

Håller samtidigt på och fixar i övriga sovrummet. Ska köpa nya vägglampor som jag ska sätta upp på väggen. Nya sängbord ska köpas också. Klurar på en hylla ovanför den svarta ”sänggaveln” också.

Här ska det bli lite sminkprodukter i lådorna så gissa om jag får rensa när allt ska få plats? Kanske hinner jag ångrar mig. 😅

Har fyllt på lite på skönhetslagret också. Ny schampo, balsam och inpackning.

Schampoo-Balsam-Inpackning (15% rabatt)

Antiinflammatorisk schampo, balsam och inpackning som är hårväxtstimulerande. Det innehåller nämligen produkter som stimulerar hårsäckarna som ger ökad hårproduktion. Det innehåller också ämnen som motverkar håravfall. Det förebygger även hårbottenproblem och motverkar mjäll. Till råga på allt blir håret lent, blankt och lätthanterligt. ❤️

Foundation Estee Lauder i färgen Des.Beige (20% rabatt)

En av mina absoluta foundationfavoriter är tillbaka i sminkväskan igen. Så bra! Vill jag inte ha den så täckande drygar jag ut den med den utslätande askungekrämen som jag skrivit om 100 ggr, Clarins Beauty Flash Balm. För att förklara hur bra den här underlagskrämen är så kanske det räcker om jag visar några av recensionerna.

Img 1290.jpgLady Million Paco Rabanne (20% rabatt)

En återkommande favorit hos mig. Såhär står det om den: Frisk, blommig och träig. Kraftfullt förförisk, sprudlande noter av neroli med en touch av hallon. Dess sötma förtrollar och griper all uppmärksamhet. Arabisk jasmin understryks av gardenia och får blandningen att sväva, pulserande av patchouli och lugnande honung, med en beroendeframkallande och otroligt lockande sötma. ❤️ Ja vad säger man, det måste ju bara dofta gott vilket det gör!

 

Maybelline Anti Age Concealer (20% rabatt)

Världens bästa budgetalternativ för concealer, också en återkommande favorit i sminkväskan. Älskar hur snabbt det går att dutta på med applikatorn, det sitter toppenbra och täcker perfekt. Jag köper alltid den i färgen light.

 

Clarins Instant Lip Perfector (20% rabatt) 

Jag använder färgerna Rosewood Shimmer och Candy mest. Älskar den här läppglansen som gör läpparnas färg och struktur jämnare, har en doft av kola, mjukgör och skyddar läpparna från kyla, värme och vind. Bäst helt enkelt, alltid med i väskan!

 

Isadora Brozing Powder (20% rabatt)

Detta matta bronzing powder har jag haft sen början på 2000 talet. Det är helt sant! Alltid köpt den i färgen dark tan, ett matt bronzing puder som är så fräscht. Allt började med mina tjejkompisar och vårt nästan pinsamma användande i hela ansiktet, vi var bruuuuuuna kan man säga. I över 20 år har jag nu använt detta bronzingpuder och älskar det fortfarande. Inte klokt ju! Då kanske ni kan förstå hur mycket jag gillar det? Haha…. det får alltid hänga med. Ska jag göra mig en raketsnabb uppfräschning så duttar jag på med Maybellines Anti Aging concealer (du hittar den här ovan) runt ögonen och runt näsvingarna, sen tar jag puderborsten och sveper över kinderna, lite över ögonlocken och nära hårlinjen i pannan och sen drar jag. Tar prick 30 sekunder och man känner sig 100 ggr fräschare. Den här använder jag dagligen! Älskar!

 

Makeup Revolution contouring palette (20% rabatt)

Kan inte fatta hur den här contouringpaletten kan vara så billig? Den är nämligen toppenbra! Jag använder den mörka längst till vänster under kindbenen, vid sidan av näsan, vid käklinjen, i pannan vid hårfästet och vid tinningarna. De andra mörka använder jag som ögonskugga. Den ljusa högst upp till vänster använder jag under ögonen, mitt på näsan, hakan, överläppen, mitt i pannan och precis ovanför haklinjen. Den vita shimmerfärgade drar jag högst upp på kindbenen för lite glow. Jag blir glowig och framhäver formerna i ansiktet med denna.

Japp, det var både lite nyheter och gamla godingar det. Nu ska jag fortsätta här hemma. Jag blir ju så ivrig och vill få klart på en gång också. Haha….

Kram Nina

100
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
3 years ago

Åh fullkomligt älskar dina makeup tips 🙂
Ha en härlig dag!

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
3 years ago

Vad kul att du gillar! <3

Elin
3 years ago

Det där schampot är det absolut bästa som finns! Elsa hade jätteproblem med sin hårbotten. Den kliade, mjällade, vätskade sig och var hemsk. Det spelade ingen roll vilket schampo jag köpte. Dyrt eller billigt. Förrän jag köpte detta. Efter första gången skulle jag nog säga att kliandet minskade med 80%. Nu har hon inga problem alls, vilket är heeelt underbart! Jag och Astrid har också börjat använda det och det funkar superbra trots att vi alla tre har olika hårtyper. Det känns som att håret och hårbotten lugnat ner sig. Jag tvättar nu håret var 7-10 dag! Det är verkligen värt sitt pris även om det svider lite i plånboken när man köper det!
Har du märkt att freshland slutat leverera till Enköping? 😭 Hojta till om du hittar ett annat bra ställe att köpa frukt och grönt ifrån.

niiinis
niiinis
Reply to  Elin
3 years ago

Härligt att ni gillar! Beställde i förra veckan och fick i onsdags så hit levererade dom i alla fall.

Nästa inlägg

Projekt göra om hemma

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x