ANNONS

LIFEHACK – Dagens bakningstips

/

Godmorgon raringar!

I morse var jag upp och bakade bröd, vaknade redan vid 4 så jag började med att jobba en stund (som jag brukar) och så smög jag upp och fixade lite färska snabba frallor. Doften hemma när familjen vaknade var ganska så trevlig kan jag meddela. Mmmm…. nybakt bröd i hela hemmet.

Ska börja dagen med att ge dig ett toppentips på hur du har i t ex honung med t ex matskedsmått utan att kladda ned måttet när du bakar t ex snabbröd eller kakor.

Jag har ett gammal avbruten stackars matskedsmått som jag brukar använda till just detta. Pressar ned det i mjölet så det blir ett matsedsmått i mjölet.

Sedan är det bara fylla med honung eller sirap eller vad det nu är som är kladdigt som ska i.

I just detta recept skulle det vara olivolja också. Blev lite mjöl i men det funkar också alldeles utmärkt att göra såhär med vilket mått som helst.

Japp, det var dagens lilla tips det. Nu ska jag fortsätta jobba så hörs vi sen igen.

Kram Nina

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00