LIFEHACK – Dagens bakningstips

Godmorgon raringar!

I morse var jag upp och bakade bröd, vaknade redan vid 4 så jag började med att jobba en stund (som jag brukar) och så smög jag upp och fixade lite färska snabba frallor. Doften hemma när familjen vaknade var ganska så trevlig kan jag meddela. Mmmm…. nybakt bröd i hela hemmet.

Ska börja dagen med att ge dig ett toppentips på hur du har i t ex honung med t ex matskedsmått utan att kladda ned måttet när du bakar t ex snabbröd eller kakor.

Jag har ett gammal avbruten stackars matskedsmått som jag brukar använda till just detta. Pressar ned det i mjölet så det blir ett matsedsmått i mjölet.

Sedan är det bara fylla med honung eller sirap eller vad det nu är som är kladdigt som ska i.

I just detta recept skulle det vara olivolja också. Blev lite mjöl i men det funkar också alldeles utmärkt att göra såhär med vilket mått som helst.

Japp, det var dagens lilla tips det. Nu ska jag fortsätta jobba så hörs vi sen igen.

Kram Nina

140
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
3 years ago

Så smart 😊

Katarina Johansson
Katarina Johansson
3 years ago

Det måste jag komma ihåg nästa gång jag bakar 🙂

Inger
Inger
3 years ago

Tack för bra tips! 🙏🏻😊

Pia Nordqvist
Pia Nordqvist
3 years ago

Gud vilken ide Nina.🤗

Anne
Anne
3 years ago

Håller med! Smart!!

Ahlenius Sandra
Ahlenius Sandra
2 years ago

Har aldrig tänkt så långt! Du är min inspiration i köket, och jag har gjort många av dina recept! Sååå gott! 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Ahlenius Sandra
2 years ago

Tack snälla! ❤️

Nästa inlägg

Ett läskigt minne dök upp

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x