Slapparlördag

Halloj härliga Lördag!

Idag har jag en riktigt slösat och har faktiskt legat här i någon timma.

Hade fotografering, sista dagen, av bakboken igår och vi jobbade som illrar hela dagen. Jag sov dessutom knappt natten till igår och så upp vid 3 och baka så idag måste jag vara lite snäll mot mig själv. Veckan har dessutom varit superstressad med galet mycket som jag skulle hinna med. Så idag har jag tagit en riktigt lugn dag.

Är det något jag blivit bättre på så är det att lyssna på kroppen. Förr körde jag bara på fast jag kände att kroppen liksom stretade emot. Idag kör jag inte utan planerar livet lite efter hur jag funkar. Eftersom jag är en HSP person så KAN jag bara inte köra över mig själv för det får jag alltid betala för längre fram. Så vet jag att jag har något inplanerat som drar mycket energi så ser jag nästan alltid till att dagen efter är lugn. (Jag har ju ynnesten att kunna planera mina veckor.) Jag vet att jag blir lite urskitet päron när det varit mycket ett tag. Då är avkoppling och återhämtning bästa medicinen. Självklart så funkar inte alltid det och man måste köra på ändå, men kan jag så försöker jag planera lite så. Som sagt, den här veckan var galen så då planerade vi inte in så mycket just idag. Skönt att inte ha så mycket jobb idag när det är Lördag och allt. Känns ju som helg på riktigt då.

Frukostsmulorna kvar på bordet och allt. Idag kör vi det lite mañana som sagt. Helgens bukett blev vita rosor och brudslöja. Jag blir helt lycklig av brudslöja, helst när den är lite fluffig med lite större blomster.

Dagens lunch för min del. Jag ska just laga klart en ny köttfärsrätt här och jag undviker ju att äta kött och orkade inte laga 2 rätter så då fick detta bli min lunch. En smoothie med 2 bananer, 2 stora nävar bladspenat, 4 apelsiner (saften) och 10 cm gurka. Såååå god! Sen blev det 2 riskakor med avokado, tomater och paprika. Sen kör jag örtsalt på.

Bästa riskakorna som du kan äta hur många som helst av! Helt nyttiga så det är bara äääääta. 😂😂👏🏻 Naturligt råris är bra skit det. Det blev en kopp te till också. Det absolut godaste just nu är pukkas ”wild apple & cinnamon” – världsklass! Du måste prova!

Jahapp, jag ska jobba lite till här men sen tar jag nog helg på riktigt och ska kolla serier eller så kanske jag hyr en film. Har du tips på bra filmer får du gärna tipsa mig.

Ha en mysig lördag så hörs vi sen.

Kram Nina

105
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Ljungholm
Eva Ljungholm
3 years ago

Ha en fin lördagskväll och Grattis till bakboken. Jag kommer beställa direkt när den finns till försäljning! ❤❤❤ Vilken lycka att ha en bok av dig! ❤❤❤

al68
al68
3 years ago

Jag och lillkillen har craving på majskakor, sååå sjukt gott. Började kolla på Bakom hennes ögon igår på Netflix, en miniserie, sjukt bra, tips tips 😍❤️

Svahnholmen
Svahnholmen
3 years ago

Brukar ofta också min dag med en smoothie. Min favorit är banan, mango, ananas, mycket färsk ingefära och spenat och så vatten! Älskar också Pukkas teer. Min favorit är kanel och lakrits. Perfekt om man är lite sötsugen efter maten.

Nästa inlägg

LIFEHACK – Dagens bakningstips

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x