Paprika & Chilikorvgryta

Gokväll!

Tänkte att jag skulle ta kväll här nu men har ju glömt att tipsa dig om detta superenkla recept. Kidsen, ja de där kinkiga kidsen, kanske kommer storgilla. Här hemma storgillades det av minsting i alla fall. Vi andra tyckte det var förvånansvärt gott. Vi åt det med ris och det passade toppen till. Går fint med t ex para också eller bara kokt potatis.

PAPRIKA & CHILIKORVGRYTA, ca 4-5 pers

500 g korv (jag körde hotdogs)

2 vitlöksklyftor

1 tsk paprikakrydda

Salt & peppar

2 dl creme fraiche paprika & chili

Gör såhär:

1) Skiva korven. Stek den. Krydda med paprikakrydda, salt och peppar.

2) Pressa i vitlöksklyftorna. Rör om. Ha i creme fraichen.

3) Låt puttra på medelvärme i några minuter. Ät & njut!

Här kan du följa mig:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR